Yves Rocher Parfumuri

Yves Rocher Parfumuri

Produsele companiei Yves Rocher celebre, fondate în Franța, sunt distribuite pe scară largă pe piața rusă. Produsele de parfum merită o atenție deosebită. Firma oferă arome pentru bărbați și femei.

Particularități

Parfumurile de la brandul european atrage în primul rând atenția la sortimentul său. Puteți găsi totul în catalog – de la mirosuri saturate și luminoase la compoziții delicate și ușoare. La crearea de produse, specialiștii folosesc florale, fructe, lemn și alte note. Specii de Yves Rocher sunt disponibile la prețul care a jucat, de asemenea, un rol în popularitatea lor.

Baza compoziției este ingredientele naturale care nu numai că au un parfum persistent, ci și în siguranță pentru sănătatea umană și mediul. Pentru a atrage cumpărători, parfumerii dezvoltă în mod constant noi arome. Imediat după aplicarea apei parfumurilor, pe piele apare o buclă rezistentă, care rămâne de ore îndelungate.

Printre varietatea largă de spirite sunt opțiuni atât în ​​fiecare zi, cât și evenimente speciale de seară.

La crearea de compoziții, se folosesc diferite componente, datorită căruia se naște mirosurile uimitoare.

Luați în considerare unele componente.

  • Citrice. Apa cu mirosul de fructe citrice – alegerea fetelor tinere și încrezătoare. Astfel de arome sunt potrivite pentru sezonul fierbinte. Ei reîmprospătează și vag. Mirosurile apetisante sunt adesea combinate cu flori și alte plante.
  • Flori. Baza majorității aromelor sunt flori. Aceste plante de frumusețe uimitoare pot avea un miros diferit. Pentru o singură compoziție, pot fi utilizate mai mult de 10 opțiuni. Aroma fructelor și fructelor de padure sunt perfect combinate cu mirosul de flori.
  • Note de lemn. Coniferele sunt foarte populare. În funcție de caracteristici, ele fac parfum mai agresiv sau, dimpotrivă, moale și blând. De asemenea, cedru distribuit și lemn de santal.
  • Accente dulci. Alegerea dulciurilor – apă parfum cu tonuri dulci. Poate fi ciocolată, cafea sau vanilie. Un astfel de parfum se va încălzi chiar și ziua înghețată.

Parfumuri pentru femei

Compania Yves Rocher a fost creată destul de puține arome de sex feminin, care a câștigat pentru totdeauna inimile reprezentanților sexului fin.

Dovezi de la Mon

Parfum pentru încredere și în același timp feminin Natur. Specialiștii au combinat cu succes parfumul blând al trandafirilor Damasc, cu un miros bogat și fermecător de patchouli. Compoziția rezultată a fost suplimentată cu note dulci vanilie. Apa parfumeria este asociată cu frumusețea naturală a naturii, oferindu-i plăcerea proprietarului și o umple cu energie.

La toaletă se dovedește în viguroasă, mandarina suculentă a fost adăugată la compoziție.

Matin Blanc

Al doilea nume – Dawn. Delicat și, în același timp, parfumul suculent, care a absorbit mirosurile florale și fructe. Toate ingredientele completează și subliniază reciproc. După aplicarea, notele citrice (Mandarin și Bergamot) sunt vizibile, atunci buchetul floral este pornit, care este stocat în buclă.

Cadru facial – Naroli. Această plantă cu flori albe de zăpadă, mirosul căruia este capabil să transforme orice compoziție.

Vert

Baza acestui produs – Ceai verde. Parfumul său răcoritor este o opțiune universală pentru femeile de orice vârstă. Parfumul cu mirosul de ceai verde sunt considerate a fi cele mai comune opțiuni.

Aroma sofisticata a VMIG va lua într-o grădină botanică magnific sau verde plantație de ceai. De asemenea, în compoziția adăugat trandafirul, verbena frunze și caprifoi.

„Naturel”

Dacă sunteți în căutarea unui naturale și, în același timp parfum expresiv, să acorde o atenție la această opțiune. Experții sa dezvoltat ca o aromă de luminozitate, sensibilitate și nepăsarea. Notele de top de apă de toaletă – Juicy de lamaie si bergamota. După pornirea aroma răcoritoare de măr verde, cu piersici și iasomie.

Partea finală a parfumului – Muscus si Cedar. Toate aceste ingrediente creează o compoziție plăcută, care va da imaginea romanticity și feminitatea.

Cuir de Nuit ( „piele de noapte”)

Aroma „piele de noapte“ este proiectat pentru firi visatoare care preferă note dulci. Vanilie a fost ales ca bază pentru apa de toaletă. Multe acest miros este asociat cu deserturile preferate. Notele de vanilie sunt perfect armonizate cu ambele mirosuri dulci și proaspete.

În plus față de aceasta, cafea, cacao și piper roz ales. Ultima componentă a făcut aroma mai proaspete si non-pentru. Dintre toate acestea splendoare, note sunt note de piele vizibile care sunt stocate în buclă.

„Moment de fericire“

În ciuda faptului că această opțiune este considerată o noutate, el a atras deja atenția atât cumpărătorilor permanenți și noi. Ușor parfum perfect potrivit pentru tineri reprezentanți ai sexului frumos. Compoziția se face de la o esență de Apple și mai Roses. Primul parfum este proaspăt și natural, al doilea este rafinat și romantic.

Notele din lemn (cedru) au fost de asemenea folosite. Ele sunt în mod clar vizibile în buclă, care se păstrează pentru o lungă perioadă de timp. Conifer muzica foaie marca apa de parfum mai mult decât în ​​stare proaspătă.

SEL D`Azur

Parfum de apă este perfect pentru sezonul cald. specialiști de marcă franceză oferă un parfum proaspăt, care a transferat mental la mare. În ciuda ușurinței și imponderabilitatea acestui produs, unele componente de contrast în ea. Într-o compoziție mai multe fațete, notele de conifere din cedru și suculentă grapefruit coaja pot fi distinse.

Această opțiune poate fi un plus armonioasă a imaginii atât o doamnă tânără și o femeie adultă.

Petrecere în grădină

Pentru toti fanii de arome florale, următorul parfum a fost dezvoltat. Feminin, blând, farmecul – toate acestea sunt caracteristicile sale. Într-o sticla, parfumuri profesionale a suferit o grădină parfumată.

Printre buchet bogat este de remarcat Damasc Rose. component popular activ utilizat în parfumerie sferă. Frunzele de mentă adăugate la aceasta, donează răceala.

„Nucă de cocos”

foi de nucă de cocos da orice aroma de dulciuri si expresivitate. Mulți consideră acest miros specific exotic, cu toate acestea, și el a găsit cumpărător său.

Această opțiune este o monorahomat care poate fi folosit ca un parfum independent si ca un plus față de o altă apă de parfumerie. Un astfel de produs este de preferat o să se aplice în sezonul cald, când aroma de nucă de cocos din imagine va fi adecvată.

MON PROBE (fructe Version)

In dezvoltarea acestui parfum, experții au încercat să creeze un miros neobișnuit pe care mulți oameni le place, iar specialiștii au reușit să realizeze zămislit. Rezultatul a fost un vârf și miros moderne, care completează perfect imaginea la modă. Baza compoziției este format din trei componente – trandafiri damasc, patchouli și cireșe. Toate aceste ingrediente se completează reciproc și subliniază.

De asemenea, nu a fost fără fructe citrice zemoase. Experții oprit la Mandarin, a caror aroma este bine cunoscut pentru fiecare cumpărător. Parfumul finala sa dovedit a fi echilibrat și expresiv. Atunci când este aplicat dă bucurie și bucurie.

„Ca o influență“

Acest parfum atrage atenția asupra numelui neobișnuit. Parfum se referă la direcția de flori. Compoziție elegantă va da nici un fel de feminitate si seducatoare. Acest parfum este considerat un best-seller, care a câștigat o mare popularitate de la cumpărători. Parfumul original, de sex feminin va fi un plus de modă și notabil.

În inima compoziției – Lily. Această aromă specială este perfect pentru persoanele senzuale. Rose și Jasmine adăugat la fabrica de pădure. Pentru echilibru floare dulce, perfumers adăugate frunze violete și bergamot. Aceste mirosuri au devenit notele superioare. Separat, este demn de remarcat bucla sofisticat, în care este sigilat parfum de paciuli.

Tropicale Tentation

Recent, cocktail-uri de ploaie câștigă rapid popularitate. Compozițiile cu mirosuri dulci atrag atentia tinerelor care doresc să fie în centrul atenției. Fructe tropicale au un miros luminos și expresiv.

În plus față de setul de fructe tropicale, note de flori adăugate la compoziție, de exemplu, culorile Osmanus. Această plantă are o aromă de caise.

Parfumuri de sex masculin

Yves Rocher nu au avut grijă și bărbați.

Hoggar

Prima opțiune pe care o considerăm că aparține grupului de parfumuri estice. Un astfel de parfum, de regulă, alege adulți și bărbați încrezători. Apa de toaletă va deveni o completare excelentă a afacerii și a imaginii clasice. Când creați o compoziție, specialiștii au făcut un pariu pe ierburi picante și rezistente, cu o aromă caldă și, de asemenea, completează-o de lavandă montană și note de lemn.

Ambre Noir

Acest parfum spectaculos și persistent sa dovedit a fi combinat cu lemn și note de mustare care sunt armonios combinate între ele.

În aromă, coarde audibile de chihlimbar, precum și scorțișoară și cardamom. O combinație câștigătoare pe care mulți reprezentanți ai unui sex puternic vor aprecia. În compoziția a adăugat fasole prăjită subțiri. Când parfumul este dezvăluit, puteți simți uleiurile esențiale ale patchouli, o componentă populară în industria parfumeriei.

Experții au apreciat Ambre Noir ca un parfum de contraste, în care miroasele de saturație și luminozitate diferite sunt combinate cu succes.

„Cedar & var”

După nume, este ușor să ghiciți că acest produs va fi cu siguranță ca aceia care preferă mirosuri proaspete și revigorante. Duo-ul unui lac suculent și cedru de conifere nu este inovație și familiar pentru majoritatea cumpărătorilor. Este mai degrabă un tandem clasic, care este perfect pentru răcoritoare la un sezon fierbinte.

La combinația de mai sus de parfumatori a adăugat menta marocană, care a făcut compoziția și mai revigorantă și memorabilă.

Guy Tree & Juniper „

Un alt parfum care poate reîmprospăta. Compoziție naturală cu note de ienupăr neobișnuit și ușor completează imaginea la modă.

Parfumier care a creat acest parfum, a fost în căutarea pentru echilibrul perfect al tuturor componentelor utilizate. Fiecare dintre ingrediente este frumos în felul său, dar în combinație unele cu altele acestea sunt dezvăluite cu o nouă forță.

Cuir Vetiver

Această aromă este personificarea de noblețe și rafinament. Parfumuri combinate lemn și piele note într-o singură sticlă, care sunt ușor combinate unele cu altele. duet clasic și unic pentru toți reprezentanții sexului puternic.

De asemenea, în compoziția adăugat o componentă specială – esența Vetiver. Destul de controversat, dar componenta populare. Acest miros este descris ca fiind spectaculoasă și, în același timp discret. De asemenea, inerente în calități, cum ar fi eleganță, noblețe și brutalitatea. Un flacon este combinat cu succes atât la rece și note calde.

O altă componentă – Caraibe Sandal. Ingredient poate fi determinată prin natura cald, lemnos. În primul rând, notele din piele sunt vizibile, după care parfumul lemnos este activat. La adăugarea acestei componente, parfumul devine mai profund și multifumat.

Examinați recenzii

Produsele celebrului brand sunt larg răspândite pe piața rusă, deci există o mulțime de recenzii pe site-urile tematice și pe forumuri. Opinii despre apa de parfumerie sunt împărțite în calitate de cumpărători regulate și începători, care recent se familiarizate cu acest nume de brand.

Evaluarea celor mai vizitate site-uri, este sigur să spunem că majoritatea recenziilor sunt pozitive. Ca principalele avantaje, cumpărătorii au alocat o bogată sortiment, calitate și politică de prețuri accesibile. Indiferent de preferințele personale, toată lumea va găsi o opțiune ideală pentru ei înșiși, fie că este vorba de o aromă strălucitoare și bogată sau un parfum ușor și delicat pentru fiecare zi.

Răspunsurile negative, chiar dacă în cantități mici, de asemenea, au. Unele notează durabilitatea insuficientă a apei de toaletă și parfumului, dar acest lucru se poate datora percepției personale a parfumului.

Despre Yvees Rocher Parfumery Watch în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: