Parfum cu mirosul Freesiei

Parfum cu mirosul Freesiei

Parfum cu miros de frezii este Duet de flori cu prospețime caracteristică, ecou cu lemn, parfumuri de citrice. Datorită componentelor părții, este considerată pastile bune de dormit, ajutându-vă să vă relaxați, să eliberați toate gândurile negative. Dar dacă aceasta este caracteristicile acestui miros – învățați din acest articol.

Particularități

Caracteristica principală a acestei flori în parfumerie este luată în considerare necrezut. O astfel de aromă provoacă nu numai o bucurie de bucurie, atrage atenția, ci și capabilă să se vindece. Nu e de mirare că majoritatea celor care cel puțin o dată în viața lor au dobândit aceste spirite, asigură familiarizarea în faptul că acest parfum este capabil să conducă depresia, orice stări negative.

Astfel, o altă caracteristică a parfumului cu aroma Freesiei este abilitatea de a conduce o persoană la un mod pozitiv.

Spirite cu mirosul de frezie constau dintr-un buchet de note florale, împletite cu arome ascuțite. Aceasta se obține datorită conținutului ridicat de linalol, care este componenta principală a toate gradele. El este cel care transferă baza parfumului înfățișând mirosul de lemn proaspat, cu adaos de citrice. Cu toate acestea, compoziția în sine are limite clare între componentele mirosurile. În funcție de tipul de flori, fructe sau lemn, toate notele diferă unul de altul. De exemplu:

 • Florile albe sunt caracterizate printr-o aromă puternică, sufletul, la început, dar a scăzut în timp+
 • Iarba verde Flori Flori Apăreți+
 • muguri galben sunt plâns ca citrice+
 • Albastru și roșu sunt complet lipsite de orice parfumat, parte a rarefiate mirosurile existente.

parfumuri moderne cu mirosul de freresses sunt evaluate pentru capacitatea de a salva trenul pentru o lungă perioadă de timp, răcoritoare imaginea transportatorului. În același timp, ele sunt perfect combinate cu alte compoziții, de exemplu, cu magnolie, vale, boabe. O astfel de unire a face aroma nobil, potrivit pentru rafinat.

Citește mai mult  Sticle pentru Spirit

Conform cercetărilor, nici unul dintre arome existente nu pot găsi mirosul unei flori reale. Elementul principal în partea a parfumului este Linalolol. Deoarece este o componentă de cele mai multe plante din intreaga lume, poate da prospețime pentru toată ziua. Fleems observă, în acest caz, sunt doar un plus față de compoziția principală.

Datorită prezenței sale, parfum oferă transportatorilor săi cu o buclă de nobil, Prospețimea care este salvat pentru o lungă perioadă de timp. În același timp, recrea analogul reală a floare în parfum pentru femei este aproape imposibil. Acest lucru poate fi realizat numai prin amestecarea cu atenție majoritatea componentelor existente, inclusiv naturale, sintetice.

apă de toaletă Ofresia Diptyque, Antonias flori, Les Creații De Monsieur Dior pentru totdeauna Christian Dior, Boss Jour Pour Femme Runway Edition Hugo Boss conține, în notele sale de compoziție de milioane albe, care se deosebesc de compoziția totală. Se crede că floarea are un fel de asemănare cu laleaua, deoarece este o componentă a buchet de primăvară. Prin urmare, nu este necesar să ghiciți ei miros intr-un parfum scump. Suficient pentru a găsi monoarchomat pentru a obține plinătatea de prospețime primăvară, luminozitate, atracție.

Cum de a alege?

Inainte de a cumpara o apă de toaletă dorită, ar trebui să aibă loc mai multe proceduri de pregătire. Este necesar să se aleagă cea mai potrivită miros, care nu sunt acoperite cu nas de alții. Ce trebuie sa facem:

 • refresh capul prin eliberarea din imagini publicitare inspirate+
 • Selectați aroma dorită mental+
 • Ajunge la magazin în singurătate deplină, nimeni nu poate afecta decizia+
 • Concentrat asupra parfumului dorit+
 • Permiteți-vă să promoveze nu mai mult de 4 probe, astfel încât să nu se confunda cu alegerea finală în favoarea uneia dintre ele+
 • arome necunoscute sunt cel mai bine evaluate prin sugative de testare+
 • În cazul în care parfumul este amintit în contrast cu restul, apoi se aplică o picurare la una dintre încheieturi+
 • Ia-un magazin cu această aromă, fără agitare cu alții+
 • În cazul în care versiunea de capăt a scăzut la gust, cu îndrăzneală dobândi.
Citește mai mult  Flavoare verzi de femei în parfumerie

Este important să ne amintim că, indiferent de valoarea flaconului, conținutul de elemente aromatice, parfumul nu trebuie să provoace reacții alergice, amețeli, semne de greață.

În cazul în care cel puțin unul dintre simptomele enumerate mai este prezent – încercați apă de toaletă de clătire de la încheieturi, sau arunca sugativa cu mirosul. Dacă simptomul este salvat, consultați imediat un medic. Dacă nu au apărut reacții alergice sau alte simptome negative, puteți obține în siguranță parfum, bucurându-vă de prospețime zilnic.

Dar amintiți-vă, merită să folosiți nu mai mult de două sau trei picături în timpul zilei, pentru a nu provoca dependență, nu exagerați mirosul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: