parfum Femeie cu aroma de iasomie

parfum Femeie cu aroma de iasomie

Fiecare componentă utilizată pentru a crea o compoziție de parfum are o aroma speciala si impactul uman. Unele mirosuri dulci și saturate, altele – ușoare și proaspete. Cu o combinație de opțiuni diferite, apar amestecuri unice, din care sunt create compoziții de parfum. La fabricarea de băuturi spirtoase sau apă de toaletă, mirosurile florale sunt adesea folosite. parfum bine pe scară largă a iasomie.

Particularități

Jasmine este distribuit în țările cu un climat cald. Acesta este un arbust vesnic verde, care face parte din familia de Maslin. Spirite cu note de iasomie aleg adesea femeile adulte care prefera arome dulci și expresive. apă de toaletă sau parfum cu un miros de o floare albă ca zăpada poate fi în stare proaspătă, dacă adăugarea de note de apa, ceai verde și alte arome similare.

În Indonezia, în Filipine și în alte țări, această plantă este considerată un simbol național. În parfumerie a folosit cu mult timp în urmă și nu pierde relevanța.

Jasmina este combinată remarcabil cu diverse plante, condimente și alte componente utilizate pe scară largă în industria parfumeriei.

Parfumurile de sex feminin de înaltă calitate, cu o aromă de flori dulce, nu sunt suportate, dar prețul lor este justificat cu o aromă saturată și rezistentă. În ciuda mirosului pronunțat, sa simțit neobișnuit. Parfumul cu iasomie va da imaginea feminității și a farmecului.

Aromele de top

Parfumuri cu aromă de iasomie mare set. Luați în considerare cele mai populare.

Jasmin Rouge de la Brandul Tom Ford

La crearea acestui produs, experții combinat componenta principală cu alte arome captivante. În industria parfumurilor există un termen „narcotice“. Aceasta este o categorie de mirosuri, care sunt în stare de ebrietate și decolorat. Acest grup include parfum cu adăugarea culorilor arbustului veșnic.

Compoziția a fost dulce, dar în același timp proaspătă și ușoară. După aplicarea pe piele, trenul a însoțit mult timp proprietarul său. Mulți cumpărători îl compară cu mătase moale. Și, de asemenea, compoziția include fructe, picant și note verzi. Parfumurile sa alăturat armonios mirosuri blând și îndrăzneț. Volumul ambalajelor – 50 ml. Preț – aproximativ 14 de mii de ruble.

Jasmin din franceză Casa Molinard

Acesta este un parfum legendar care a fost lansat în 1860. La acea vreme, parfum cu iasomie dulce și captivant bucurat de cerere extraordinară. Popularitatea produsului a fost atât de mare încât spiritele să rămână relevante pentru astăzi. Și, de asemenea, specialiștii au adăugat crin de crin, care au completat perfect componenta principală.

Eforturile profesioniștilor au dovedit un parfum dens, cald și bogat. Mirosul florii este vizibil, dar în același timp nu este eliminat din compoziția totală. Prețul curent al acestui produs este de aproximativ 4 mii de ruble pentru 75 ml.

Parfumul se vor bucura cu siguranță de cumpărători cu temperamentul îndrăzneț și emoțional.

Pofta de la marca luxuriant

Acest produs se referă la segmentul bugetar. În ciuda acestui fapt, parfumul a devenit popular și cerută de cumpărători. Parfumul va fi rezistent și luminos. Acest miros nu va fi ignorat printre cunoscătorii spiritelor strălucitoare, care captează prima dată.

Componenta principală din compoziție a fost suplimentată cu o vanilie apetisantă, lemn de santal și alte note fermecătoare. Toate ingredientele din compoziție sunt echilibrate și se subliniază perfect reciproc. O opțiune minunată pentru femeile cu încredere în sine. Volumul flaconului – 100 ml. Cost – aproximativ 4 mii de ruble.

Jasmin de plătește de la producătorul Perris Monte Carlo

Acest produs a intrat în piață cu mai mult de 10 ani în urmă. După ce parfumul a devenit un participant la Expoziția Major Esxence, a început să câștige rapid popularitate și a devenit legendar. Parfumurile sunt considerate a fi reticente datorită compoziției inițiale, ceea ce este imposibil de confundat cu alte produse care au o compoziție similară.

Perfumeman care și-a pus mâna la crearea acestui parfum, dezvoltat parfumuri, cererea pentru care nu scade. Prețul nu este disponibil tuturor clienților, dar calitatea parfumului și bucla rezistentă este în valoare de. Costul curent – 190 de euro pe flacon de 100 ml.

Ceaiul imperial de la Brand de Kilian

Acest produs a devenit definitiv în trilogia aromelor legendare. Ceaiul imperial a apărut pe rafturile magazinului în 2014. Aroma principală a florii de zăpadă a finalizat alte componente populare care armonizează cu succes cu dulceața iasomiei. Compoziția este capabilă să crească starea de spirit.

Numele spiritelor personifică luxul și rafinamentul. Prețul acestui produs de parfumerie este ridicat. Pentru 50 ml, întrebați aproximativ 12 mii de ruble.

Parfumul este strălucit din interior, trecând acest efect imaginea feminină.

Minunat buchet de la marca mugler

În ciuda faptului că această compoziție este destul de standard, mulți cumpărători consideră acest parfum extraordinar. Specialiștii combinați într-o singură sticlă de două genuri: gourmet și floral. Jasmina dulce și captivantă a subliniat aroma uimitoare a văii. Aceste flori se armonizează foarte mult unul cu celălalt.

Caracteristică specială a spiritelor – note de prospețime. Preț pentru 80 ml de produs Aproximativ 13 mii de ruble.

Cum de a alege?

Sortimentul produselor de parfum în fiecare an este completat cu produse noi de la branduri mari și puțin cunoscute. O selecție mare este necesară pentru a satisface cererile clienților cu diferite preferințe și capacități financiare.

La alegerea spiritelor sau a apei de toaletă, urmați regulile de mai jos.

 • Alegeți un produs, concentrându-se doar pe propriile senzații și preferințe. În timpul aplicării compoziției pe piele, este amestecat cu mirosul. Din acest motiv, aceleași spirite vor fi auzite în diferite moduri.

 • Nu apreciez mai multe opțiuni dintr-o dată. Mirosul este tocit, și este dificil de a face alegerea potrivită.

 • examineze cu atenție compoziția. Selectați parfumul în care sunt incluse componentele preferate.

 • Pentru a începe a cumpăra o mică sondă. Dacă opțiunea achiziționată nu este potrivit, banii nu vor fi cheltuite în zadar.

 • Asigurați-vă că să acorde o atenție la termenul de valabilitate. Componente naturale în compoziția băuturilor alcoolice sunt rasfatati mult mai repede decât ingrediente sintetice.

 • Alege produse de la producătorii de bine-cunoscute și dovedite. Deci, veți fi sigur de calitate.

Și poate fi, de asemenea, sa concentrat pe anumite caracteristici.

 • Culoarea părului. Brunete se potrivesc arome dulci și saturate. Câștigătorii de păr de lumină se recomandă să acorde atenție opțiunile delicate și florale.

 • Sezon. Spirite proaspete pentru CALD An, picante și cald – rece pentru toamna și iarna.

Cum se utilizează?

  Pentru a maximiza fiecare element al compoziției, trebuie să utilizați în mod corespunzător de parfumerie.

  • Compoziția trebuie să fie aplicată numai pe pielea curata. Se recomandă efectuarea unei proceduri de apă înainte.

  • Utilizați formulări cosmetice cu un miros similar sau neutru (gel de duș, șampon, balsam, crema). Deci parfumul spiritelor nu va fi denaturată.

  • A se păstra parfum nevoie departe de lumina soarelui. Și, de asemenea, în sala ar trebui să fie nivelul optim de umiditate. Spiritele sunt afectate în mod negativ de salturi de temperatură.

  • Nu se recomandă să se aplice parfum la stiluri pentru urechi. Glandele sociale sunt concentrate în acest loc, care afectează în mod negativ parfumul.

  • Dacă cumpărați parfum de vărsare, achiziționați imediat sticla cu un distribuitor convenabil. Ambalajul cu pulverizator este minunat pentru spiritele de alcool.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: