parfum Femeie cu note de tutun

parfum Femeie cu note de tutun

Mirosul de tutun este de obicei asociat cu începere de sex masculin, dar femeile și fumul de tutun este un întreg tip de estetica. Acest lucru este ceva unpacable misterios și controversat atunci când fragilitatea femeilor și eleganța se confruntă cu un atribut clasic de sex masculin, cum ar fi mirosul de tutun de înaltă calitate. Pe piele de sex feminin, notele de tutun sunt dezvăluite de o uimitoare aroma montat, iar femeile cele mai îndrăznețe, fără gonflabile alege această linie de parfumuri.

Particularități

În parfumerie, puteți auzi de multe ori note de tutun. Acesta poate fi arome atât pentru bărbați și femei pur, și, desigur, arome unisex. Nu este nevoie să creadă că arome cu note de tutun miros fumul de țigară obișnuită. În regulile de parfumerie, mirosul de tutun este reprezentat de nobil, cald, picant și scump. Uleiuri aromatice pentru băuturi spirtoase viitoare sunt extrase din frunze de tutun sau culori. Ulei obținut din flori de tutun, are arome de flori amestecat cu tutun și Garoafe note.

În apă de toaletă pentru femei Amestec populare de tutun cu ghimbir, vanilie, miere și alte note dulci si picante.

Revizuirea parfumurilor

parfumuri pentru femei cu mirosul de fum sunt reprezentate atât în ​​linia de nișă de arome și în categoria de toaletă segmentul premium apă. Poti ridica parfumuri de înaltă calitate cu privire la orice buget. Mai jos sunt mirosuri cu siguranta demne de atenție.

Vivienne Westwood Boudoir

Spiritele, proprietarii de feminitate revelatoare. Adăugată pe site de note Patchley, Sandala, zambile, Garoafe, Coriandru, scorțișoară și tutun. A fost prezentat în 1998 și încă mai păstrează popularitatea. O combinație perfectă a componentelor selectate lasă miros chalifing.

Tutun Vanille Tom Ford

Toate faimosul brand nu a rămas departe de tarta miroase. Un amestec uimitor de vanilie, cacao, tutun, condimente, lemn și fructe uscate nu va lăsa pe nimeni indiferent. Se recomandă să poarte acest miros în sezonul rece.

Nasomatto negru Afgano

Aroma unisex păstrează popularitatea sa de la sfârșitul zero ani. buchet oriental clasic asamblate în note de compoziție tămâie ei, copac, cafea și tutun. Diferite cu rezistenta. Mirosul provocator nu este potrivit pentru tineri și romantic.

Tutunul a crescut de la Siordia

amestec frumos selectat de alb tutun, nucșoară, trandafiri, piele, bergamot si mosc. Aroma contine note mai multe femei decât mirosul de tutun. Mirosul de trandafiri în fum este potrivit pentru Natur pasionat.

Franck Boclet cocaină

aromă cu adevărat gastronomică. Un amestec de tutun cu caramel și boabe creează starea de spirit principală a parfumului. Lily și orhidee completează perfect cocktail, și vanilie și de a face patchouli până la aroma. Calitativ, parfum rezistent este potrivit pentru personalitati luminoase.

Agent Provocateur Petale Noir

apă de toaletă uimitoare de faimosul brand de lenjerie. Multe ingrediente transporta atmosfera de frumusețe și sexualitatea. Parfumul de tutun din est a colectat notele de violete, Lotus, Magnolia, Mandarin într-un amestec cu tutun, ghimbir, cedru și piele.

Sycomore Chanel

Parfum de lux de la toate celebrele marcă. Potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dezvăluind pe fiecare persoană în moduri diferite. Note de violet și tutun, mirodenii, chypress și ienupăr să se alăture aromei Sandale.

Paco Rabanne XS EXTREME

Aroma pentru femeile cu încredere în sine. Pielea, scorțișoara și tutunul dau spirite, parfumul principal, a cărui paletă este completată cu succes de cedru, fistic și migdale. Apă de toaletă ca și cum ar poartă prospețimea și vrea să poarte în primăvară.

Red Tobacco Mencera

Noble miroase de la brandul francez. Umplut cu atmosfera de est și de călătorie. Primele note sunt Apple, scorțișoară, nucșoară și tămâie fumoasă. Gasmina, tutunul și mosc au intrat treptat. Parfumurile se află în categoria Unisex și sunt potrivite pentru perioade reci ale anului.

Gucci invidiază

Parfum se potrivește femei tinere. parfum de fructe conține note de piper roz, lemn de santal si, ca un amplificator al întregii compoziții, – tutun. Rezistența și footweight de băuturi spirtoase din faimosul brand sunt la înălțimea.

Înapoi la negru afrodisiac Kilian

parfum unisex se va potrivi atât în ​​stil masculin și feminin, și va încânta pe toți. Est, se poate spune chiar mirosul arab contine migdale, tutun și paciuli, completate de bergamot, musetel si lemn note. Parfum perfect pentru evenimente de seară și datele.

„Noi Zarya. Podul Kuznetsky

Mirosul de nostalging în perioada sovietică. Modernitate și epoca sovietică se împletesc în aroma. Tutun, mușchi de stejar și de chihlimbar pentru machiaj baza compoziției la care sunt unite aromele florale ale irisului și Lily Lily a Orange și Bergamot.

Antonio Banderas Spirit Night Fever

apă de toaletă din celebrul actor. Mirosul pare să transfere Partidului American Latin, focul plin, dansului și pasiunii. Reprezentată de notele citrice, cu o bază de tutun, suplimentată cu condimente și note verzi.

Ananas dolce & gabbana

Parfumul suculent și dulce prezentat de un brand popular. Primul din buchetul a simțit mandarina și ananasul, mai târziu se alătură iasomiei și tutunului în compania cu Vanilie și Ambro. Perfect potrivit pentru purtarea vara.

Mystery Tobacco Carolina Herrera

În principal un miros popular de sex feminin pe care bărbații se bucură. Compoziția constă în principal din vanilie și tutun, este treptat dezvăluită de notele de ghimbir și citrice. Lasă trenul cu miros de coacere, cireșe dulci și ciocolată. Statutul și parfumul scump care părăsesc impresia.

Tabac LicoRii Maison Incens

Parfumul feminin și schimbabil în care o notă de țigară este conectată cu pricepere, condimente și mirodenii orientale. Pentru feminitate in parfumuri, violetul este responsabil, iar apa marină poartă prospețime. Fiecare vreme este dezvăluit într-un mod nou.

INITIO PARFUMS PRIVES SIDE EFFECT

Incredibil de rezistent și un cocktail miros luminos. În compoziția combinată de rom, tutun, scorțișoară și vanilie. parfum festiv, nu întotdeauna relevante pentru purtarea în fiecare zi.

Obraznic Fruity Thierry Mugler

În traducerea literală, aroma de fructe obraznic dezvăluie sensually notele sale. Primul miros de prune exotice este simțit, înlocuind treptat un tutun saturat. Parfumurile sunt tandem ispită și condimentare dulciuri.

Recomandări pentru alegerea

În mod corespunzător parfum ales poate fi perfect să completeze imaginea proprietarului lor. Alegerea parfumului – caz este pur individuală, pentru că la fiecare persoană mirosul va dezvălui în felul său propriu. Orice miros trebuie să fie testate pe piele timp de câteva ore, și doar apoi decide cu privire la achiziționarea.

În selecție este necesar să se ia în considerare factori precum vârsta, caracterul și temperamentul. Parfumuri potrivite pentru tinerele fete sunt cele mai multe ori nu sunt potrivite pentru femei mature. Parfumul universal „fără vârstă”, desigur, există, ci mai degrabă în cantități limitate.

Timpul zilei și motivului De asemenea, trebuie să luați în considerare astfel încât mirosul să fie la locul. Mirosurile potrivite pentru evenimente de seara nu sunt potrivite pentru dimineața sau munca la birou.

Arome de amatori au selectat întotdeauna câteva sticle de parfum pentru fiecare an an.

Apa de toaletă potrivită pentru sezonul rece, nu se va deschide corect în timpul verii sau a primăverii.

Aromele de tutun pentru femei ar trebui să fie întotdeauna selectate cu precauție extremă, comparativ cu imaginea și stilul lor de viață. Alegerea unui astfel de miros tart, trebuie să nu uitați de măsură și să aplicați o cantitate mică de parfum, deoarece astfel de mirosuri sunt de obicei distinse prin rezistență ridicată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: