Pentru femei produse de parfumerie de iarnă

Pentru femei produse de parfumerie de iarnă

Fiecare femeie modernă are cel puțin un parfum în geantă cosmetice. Dar, de fapt, trebuie să existe mai multe dintre ele, pentru că nu este un secret faptul că, în vara se vor potrivi cu unele parfumuri, iar iarna – complet diferit. Cel mai probabil, este cunoscut tuturor reprezentanților sexului frumos, dar încă ne-am decis să vorbim despre ce spiritele sunt cel mai bine să poarte în timpul iernii și cum să le aleagă în mod corect.

Particularități

Problema a ceea ce se distinge prin parfum pentru iarna din spiritele, pe care le putem pot apărea „uzură“, în sezonul cald de la mai multe femei. Una dintre diferențele principale sunt preferințele unei persoane care depind de caracterul sezonier. Bazându-se pe o astfel de facilitate, parfumeuri au dezvoltat parfumuri de sex feminin special pentru sezonul rece.

Iarna parfum feminin se distinge prin saturație, el este inerent în cald și picante note, el este capabil să se încălzească. Astfel de arome au un număr de caracteristici:

 • persistent+
 • Senzual+
 • Posedă captivant aromă+
 • Dă un sentiment de calm.

Acestea includ picant, simțul mirosului plăcut și a componentelor fără voie. Dar, în arome de vară, este foarte des posibil pentru a prinde pegument de citrice și motive marine.

Aromele populare

Pe piața modernă a produselor de parfumerie, o gamă largă de băuturi spirtoase de iarnă pentru femei. Și mai mult oferta, cel mai greu de a face o alegere. De aceea, vrem să vă spun despre parfumurile cele mai des cumpărate.

 • TResor Midnight Rose Elixir D`orient de la Lancome. Posedă buchet de est. Parfumată de trandafiri, coacaze negre, zmeura. Caracterizat prin persistența.

 • Blumarine Ninfea. Acestea sunt parfumuri universale, care pot fi purtate atât în ​​zilele călduroase de vară și de iarnă în stru. Vor face propriile lor buchet sus acorduri picante florale și apă.

 • Nina Gold Edition de la Nina Ricci. Această apă de toaletă de lux și elegant este cu siguranta alegerea potrivita pentru racoare iarna. parfum senzual, care creează un sentiment de fericire și bucurie, ideal pentru persoanele romantice. Are un parfum de mar verde, bujor, muscat, lamaie, lime.

 • Kenzo Flower de la Kenzo. Această aromă este inerentă a tonurilor de flori și pulbere, balsamice și roz-vanilie. Parfumuri concise, elegante, autosuficiente. În notele inițiale ale aromei există un păducel, mandarină, coacăz negru. Notele de inimă sunt saturate cu aromă de iasomie, trandafiri, violete Parma. Dar notele finale sunt vanilie, tămâie și mosc alb.

În plus față de arome enumerate pentru femei, în mod ideal potrivit pentru iarnă, există multe altele. Vă puteți familiariza cu toate ofertele în magazine de parfumuri specializate.

Cum de a alege?

Pe parfumul feminin de iarnă sunt atribuite funcțiile speciale: trebuie să mențină un sentiment de căldură pentru o lungă perioadă de timp, să completeze armonios haine calde. Astfel de oportunități sunt inerente vanilie, șofran, scorțișoară, piper parfumat, nucșoară, coriandru. Parfumers experimentați au învățat mult timp cum să amestece în mod corespunzător și corect aceste componente în cele din urmă pentru a obține o aromă captivativă.

Fiecare dintre componentele de mai sus are propriile sale caracteristici. De exemplu, migdale și MUSCAT face senzual aroma, piper parfumat dă un sentiment de calm și pace.

Alege parfum de iarnă de sex feminin mai greu decât vara. Dorim să vă oferim câteva sfaturi utile pentru a ajuta la a face alegerea potrivită.

 • Plecand de pentru achiziționarea, este de dorit să nu se folosească un parfum sau orice alt agent cu aromă. Aceasta va permite să se simtă pe deplin parfumul atunci când alegeți.
 • Nu ai nevoie doar să miroasă o bandă de testare, dar, de asemenea, aplica parfumul pe piele. Este atunci când contactați parfumul pielii este revelat mai rapid, iar mirosul lor nu este distorsionat.
 • La alegerea parfumuri pentru utilizarea de zi cu zi, expertii recomanda să acorde preferință compoziții discrete.
 • Este recomandabil de a alege arome tarte, deoarece acestea sunt mai bine de capturare de miros în vreme rece de iarna.
 • O mare importanță este producătorul. Este necesar să se acorde prioritate mărci renumite, chiar dacă produsele lor sunt mai scumpe.
 • Acordați atenție compoziției, piramida olipactor. În arome de iarnă, astfel de componente, cum ar fi vanilie, coacaze, nucșoară trebuie să fie prezent.

Cumpărarea de parfum pentru iarnă, trebuie să ne amintim că de aer rece, să contribuie la faptul că baza de sus va dispărea rapid, și în curând este aproape nu a auzit. Prin urmare, este necesar să se ia în considerare componentele care fac parte atât a inimii și baza compoziției. Aderarea la aceste sfaturi, puteți alege pentru a alege un parfum potrivit pentru iarna.

În caz de necesitate, puteți consulta întotdeauna cu un specialist.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: