Revizuirea parfum sexuale

Revizuirea parfum sexuale

Astăzi, armele senzuale si incitante de fiecare femeie este considerată o imagine splendid selectată, însoțite de compoziții de arome sexy. Cu toate acestea, parfumul sau apa parfumată sunt cei mai buni agenți cauzali, chiar dacă fata apare în fața unui bărbat într-un costum de afaceri sau haine de acasă. Oamenii de știință au găsit această explicație: arome sexy stimulează terminațiile nervoase situate în partea din spate a nasului. O parte a creierului responsabil pentru comportamentul uman și starea sa emoțională trimite semnale-agenți patogeni în tot corpul, ceea ce provoacă atracția sexuală proprietarului parfumului. Nu există nici un garant că, în acest fel, va fi posibil să găsiți un partener pentru tot restul vieții mele, totuși să obținem o persoană și atenția lui, chiar și pentru o vreme, va reuși probabil.

Particularități

Multe femei susțin că folosesc apă de toaletă, parfum și alte parfumuri numai pentru a-și completa propria imagine. Dar nu este așa: Femeile care aleg unul sau un alt parfum, cred că reprezentanții sexului opus vor fi tratați pentru această compoziție.

Crearea de produse de parfum capabile să atragă potențial „pradă“ – o sarcină dificilă. Preferințe de gust – Acesta este un lucru foarte individual. Compoziția sexy capabilă să cheme o furtună de emoții de la un om nu va cauza nici o reacție în altul. Cu toate acestea, parfumieri se poate spune, a găsit o formulă universală, datorită căreia șapte bărbați dintr-o duzină cad sub vraja aromei. Dar înainte de a înțelege care componentele ar trebui să cuprindă o compoziție universală, era necesar să se efectueze numeroase studii și sondaje. Din datele primite au reușit să dezvăluie că majoritatea bărbaților nu percep arome saturate de culori. Numai unii au dat preferința lor parfumurilor florale, dar numai cu condiția ca iasomia și tuboza să predomină în ele. Dar aici o astfel de alegere nu este accidentală.

Aceste flori conțin afrodisiac natural, acționând în mod exclusiv pe persoană.

Potrivit aceluiași sondaj a reușit să afle că Reprezentanții sexului puternic preferă să se simtă arome lumină de arome dragi în cantități moderate. Supraîncărcarea miros în loc de efecte seducătoare numai va provoca dureri de cap și greață. Această metodă de expunere la femei este ales pentru relațiile de rupere.

În ceea ce privește alegerea unui parfum adecvat. De multe ori femeile în căutarea unei compoziții excitare petrece câteva ore prețioase. Cu toate acestea, pentru a reduce timpul, Cel mai bine este de a învăța din numele vânzătorului-consultant al spiritelor cel mai bine vândute sau apă de toaletă. Produsele se bucură în cerere mare sunt de înaltă calitate, iar această regulă se referă chiar și de parfumerie. Rămâne doar de a alege cea mai potrivita aroma.

Este demn de remarcat faptul că nu întotdeauna de design de parfumerie atrage reprezentanți ai sexului opus. De multe ori opțiunile de buget au un efect mai mare, mai degrabă decât miroase pentru câteva sute de dolari. Da, și oamenii de respirație mireasma primelor două jumătăți, nu întrebați despre costul lor. Principalul lucru este faptul că compoziția nu asociază cu rudele apropiate de tip, de exemplu, cu o bunica sau mama.

Citește mai mult  Toate parfumurile ulei pe deversare despre

În continuare, se propune să se familiarizeze cu componentele de arome sexuale, care excită jumătatea masculină a umanității, provocând fantezii erotice în gândurile lor.

 • Vanilie. Conform principiului său, ingredientul prezentat este considerat a fi natural afrodisiac. În secolul al XVII cu ajutorul lui, semnele au fost restaurate de pacienți de sex masculin de rezistență. Astăzi Vanilia este prezentă în nota inițială a aproape toate arome. Doar câteva picături de acest nectar dulce va face un du-te om pentru orice sacrificii de dragul stăpâna inimii.
 • Ylang-ylang. Cel mai puternic afrodisiac tropicale care acționează cu aceeași forță, atât pentru bărbați și femei. De aceea se situează mai întâi în lista de ingrediente pentru cele mai sexy arome.
 • Iasomie. componenta parfum Comable, care este un element al notei de bază a multor arome de pasiune. Parfumurile sunt sigur: este lumina unei forțe de iasomie bărbați inhala parfumul, se simt emoție și plonja în fantezii erotice plăcute.
 • Sandal. Această componentă vă permite să uitați de oboseală, nervozitate, este capabilă să se adapteze la valul iubirii.
 • Mosc. Potrivit unui sondaj în rândul bărbaților, acest ingredient nu seduce, dar amintește de mirosurile intime ale femeilor. Doar o picătură de mosc în compoziția parfumului este capabil să „demoleze acoperiș“ de reprezentanții sexului puternic. Principalul lucru este să nu exagerați cu numărul de băuturi spirtoase – în caz contrar, în loc de pasiune, ambii parteneri se vor simți dureri de cap și greață.

Aromele populare

În ceea ce privește, lumea modernă nu părea Surov, există în mod necesar o iubire, însoțită de sexualitate și pasiune. Desigur, este fiziologie, chimie, de multe ori vin la primăvară. A Pentru a activa rapid acest proces chimic, trebuie să utilizați elemente auxiliare, cum ar fi parfum sau apă de toaletă.

Oamenii de știință au efectuat în mod repetat observațiile cu privire la influența de mirosuri într-o situație sau alta. Este de miros că atitudinea față de o altă persoană este determinată. Prin urmare, mulți iubitori sunt neobosit repeta ca ei adora parfumul corpului de a doua jumătate. Și industria parfumurilor în această cauză joacă un rol auxiliar.

La persoane diferite, același parfum se simte diferit. Și numai văzând imaginea perfectă și inhalarea compoziția fermecătoare a parfumului, o persoană înțelege că aceasta este a doua jumătate lui.

Cu siguranță toată lumea Notă că în fiecare an, standardele de frumusete femeilor de sex masculin și se schimbă. Prin urmare, apar modificări în industria modei, accesorii actualizate sunt stabilite pe rafturile magazinelor de marcă. Asta e doar pe arome astfel de inovații nu afectează. parfumuri rezistente alese în mod corespunzător umplute cu compoziție senzuală, totul se va reduce, de asemenea, oameni nebuni. Da, și gusturile din partea reprezentanților unui sex puternic în problema parfumului seducător de sex feminin rămân neschimbate. Unele excita notele de primăvară ale compoziției, altele, cum ar fi combinațiile mai reci.

În continuare, se propune să ia în considerare în partea de sus 9 dintre cele mai bune arome care nu atrag doar atenția de sex opus, dar, de asemenea, forțat să plonja în lumea viselor erotice.

Numele de parfum

Eficiența de performanță pe o scară de 5 puncte

Calvin Klein Euphoria

5/5

Chanel Coco

4.9 / 5

Versace Eros Pour Femme

4.8 / 5

L’Extase Nina Ricci

4.7 / 5

Carolina Herrera 212 Sexy

4.6 / 5

Yves Saint Laurent Opium

4.6 / 5

Christian Dior Poison Pure

4.6 / 5

Roberto Cavalli Eau de Parfum

4.5 / 5

Paco Rabanne Olympea

4.4 / 5

Citește mai mult  Sonde pentru femei și de apă de toaletă

Calvin Klein Euphoria

compoziția clasică senzuală și rafinată umplut cu pasiune profundă, din primele secunde devine chiar în inima reprezentanților unui etaj puternic, care acționează asupra lor charuly, seducatoare. Cu acest parfum fiecare femeie dezvaluie senzualitatea lui, subliniază gradul de sofisticare al imaginii și se transformă într-o seducătoare fatală. Este acest parfum care face milioane de femei care doresc să cucerească și să le aleșilor aducă pe rețeaua sexualității.

Chanel Coco Mademoiselle

Dizhively senzualitate – asociere acasă cu aroma. Compoziția lui nu doar fascinează, dar atrage o mulțime de reprezentanți non-indiferența sexului puternic. Perflumed prezentat rândul său, cea mai modestă doamnă în leoaica fatală, înconjurat de energia pasiunii.

Versace Eros Pour Femme

Doar câteva „pshiks“ acestui parfum umple imaginea farmecul său proprietar. Pentru ei 6 ani de existență, compoziția a reușit să cucerească inimile multor reprezentanți ai podelei frumos. Dar, cel mai important, acest lucru Parfumul a ajutat să devină mai atractive în fiecare sens. Doar o singură respirație dintr-o combinație de componente dopeful fin selectate face bărbați rândul său, peste tot în lume, doar pentru a încerca să se ocupe de titularii de parfum.

L’Extase Nina Ricci

Parfumurile lucrat pentru o lungă perioadă de timp de mai sus formula parfumului adǎugat. Și, după o multitudine de experimente au fost capabili să obțină o combinație armonioasă de feminitate, senzualitate si pasiune. O inhalare a acestui elixir dragoste se transformă oamenii la proprietarii care sunt gata să acopere proprietarul mirosul, să-l protejeze de lumea exterioară, dar cel mai important, da-i dragostea și loialitatea ei de a. În plus față de senzualitate, acest parfum funcționează ca un activator al fanteziile cele mai pasionale, și toate datorită notele dulci orientale ale compoziției.

Carolina Herrera 212 Sexy

compoziția unui parfum unic, femeile eliberat și independente perfect adecvate. Efectul activ al parfumului este capabil de a transforma capul aproape fiecare om.

Yves Saint Laurent Opium

Senzual, saturate, strălucitoare și compoziția pasional poate transforma femeia în adevărat maestru al inimilor masculine. Fiecare reprezentant al unui sex puternic este gata să meargă după ea, cel puțin pe marginea luminii. Cu o astfel de parfum pentru a ademeni în rețelele de dragoste chiar și cel mai rezistent la om nu este o problemă. La urma urmei, cu prima suflare de aroma, baieti începe să depășească sentimentul de emoție.

Christian Dior Poison Pure

Chalnitsmists care doresc să consolideze seductivity lor, prezentat în mod ideal de versiunea parfum. Pasiunea sa senzuală este instantaneu sa prăbușit în inima oamenilor, iar mintea lor își amintește de compoziția seducătoare pentru o lungă perioadă de timp.

Doar câteva picături de acest elixir de dragoste completează imaginea sexualității și magnetismului femeilor.

Roberto Cavalli Eau de Parfum

Compoziția de lux subliniază sexualitatea proprietarului său. Câteva picături de parfum sunt capabile să transforme un parfum într-un seducător îndrăzneț. La bărbați, a simțit o aromă interesantă, ca și cum ar fi trezit instinctul primitiv. În inimile lor focul a izbucnit crească împreună, și în gândurile impetuos fantezii sexuale.

Citește mai mult  Parfumurile cu aroma bujori

Paco Rabanne Olympea

Inspiră parfum de sex și pasiune, te fac să uiți despre viața de zi cu zi și să se afunde în lumea nezdruncinat visele fanazy și conținut erotic. Imaginea proprietarului parfumului poate fi comparată cu pasărea de foc, care atrage vederi entuziaste. Energia înconjurătoare a iubirii este capabilă să seducă chiar și cel mai rezistent reprezentativ al sexului puternic.

Alte

Până în prezent, parfumers au dezvoltat o mulțime de arome interesante capabile să aprindă focul iubirii și pasiunii în cei din apropiere. ȘI Multe dintre arome nu au căzut în lista celor mai bune, deși au un efect incomparabil.

Fleur Narcotique, Ex nihilo

Acest parfum nu poate fi apelat la prețuri accesibile, deoarece costul său se reflectă semnificativ asupra portofelor femeilor. Dar, în ciuda costului ridicat, parfumul reprezentând parfumul la o singură etapă cu liderii industriei de parfum. Caracteristica principală a spiritelor „Flori de droguri” se află în prezența unei componente sintetice compuse dintr-o aromă de trandafir, bujor și grapefruit.

Este acest element al compoziției care provoacă un sentiment de culcare la bărbați.

Pentru ea, Narciso Rodriguez

Cu această aromă, fiecare reprezentant al sexului frumos se poate simți cel mai bine, cel mai sexuale și cel mai de dorit. Parfumurile presupune a crea ceva potrivit pentru o seara romantica, și o capodoperă de conținut erotic dovedit.

Angel, Mugler

Parfum de sex și pasiune. În compoziție există o combinație unică de rigiditate, rigoare, senzualitate si narcotic. O astfel de umplere neobișnuită este nebun orice om.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea unui parfum sexy – sarcina nu este ușor, pentru că producătorii de a crea arome noi si noi in fiecare an.

Și astfel încât căutarea spiritelor ideale sau apă de toaletă cauzează atracția sexului opus a trecut cu succes, Se propune să asculte sfatul de parfumuri cu experiență.

 • Acel timp. Pentru a merge pentru căutarea parfumului în dimineața, pentru că în prima jumătate a zilei mirosurile sunt resimțite cât mai clar posibil.
 • Fara graba. Aplicarea parfumuri la locul de testare, urmați câteva minute să aștepte până când se deterioreaza alcool, si dupa degustare parfumul.
 • Acesta este. Atunci când alegeți o mai bună una din mai multe vă place, ar trebui să luați sugative pentru o plimbare prin strada. Treptat, arome va fi dezvăluit, și va fi posibil să se taie pe cei care nu au căzut la locul. Dacă nu există nici o dorință de a transporta sugative cu tine, puteți folosi ca locuri de testare de mână și de cot curbe. Doar scrie sau să vă amintiți în cazul în care ceea ce se aplică parfum.
 • stereotipuri învechite. fetele moderne nu ar trebui să acorde o atenție la afirmația că compozițiile adânci și saturate sunt potrivite numai pentru femei adulte. În cazul în care un tânăr frumuseți a reușit să se simtă simbioza perfectă cu astfel de spirite, aceasta înseamnă că este parfumul ei.
 • Sezonalitatea. Un factor important în alegerea parfum – timpul anului. Pentru iarna este necesar să se ia în considerare compoziții de încălzire. Ei bine, versiunea de vară implică ușurință și airiness.
 • abordarea critică. Nu merge pentru achiziționarea de aroma sexuală în zilele critice. În acest moment, femeile schimba percepția mirosuri și gusturi.

Compoziția, „scurtat“ in timpul menstruatiei, poate provoca nedumerire după sfârșitul zilelor critice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: