Sonde pentru femei și de apă de toaletă

Sonde pentru femei și de apă de toaletă

Piața modernă oferă o gamă largă de o mare varietate de arome. Acest lucru este cu siguranță mulțumit, dar în același timp, face dificilă de a alege, mai ales în cazul în care femeia nu a format încă preferințele sale parfum încă. Complexitatea alegerii se explică prin faptul că parfumurile originale de la branduri renumite sunt scumpe, iar în cazul în care parfumul nu place în acest proces, acesta va fi foarte ofensiv și îmi pare rău pentru banii cheltuiți. Pentru a nu ajunge pentru a spori și de a dobândi un adevărat „aceeași“ miros, și de a folosi sonde.

Ce este?

Parfumerie cu multiple fațete și divers. Acesta include lemnoase, florale, fructe, cip și condimentare compoziții cu un număr foarte mare de componente. Diferite femei sunt același parfum poate percepe în moduri diferite. În plus, același parfum pe piele de diferite persoane are propria lor de sunet, iar inima și compoziția de cablu sunt revelate numai după un anumit timp după aplicarea pe piele. Prin urmare, este de a nu fi surprins de faptul că parfumul parfum din sticla si mirosul care emana corpul va fi puțin diferit.

Așa că, după achiziție scumpe nu experiență dezamăgire, expertii recomanda ca acest parfum „afișează“. Acest lucru înseamnă că trebuie să achiziționați o versiune de încercare a parfumului original. Sonda este un mic recipient sub formă de miniatură închise ermetic, copii miniaturale ale sticlelor originale sau atomizor.

Conținutul este întotdeauna o compoziție de parfum originale, volumul este proiectat literalmente pentru mai multe utilizări.

Avantajele sunt evidente sonde achizitoare. Achiziționarea de parfum de test vă permite să evalueze toate avantajele și dezavantajele de parfum, incearca-le pe tine și a vedea dacă parfumul va rămâne la fel de atractive după câteva utilizări. Cu toate acestea avantaj și acest lucru nu se termină.

 • Sondele sunt ieftine. Ei dobândesc de multe ori utilizatorii care nu își pot permite să plătească o sticlă mare.
 • Sondele sunt cea mai bună opțiune pentru călătorii și călătorii. Ei nu ocupă o mulțime de spațiu, ușor de în formă într-o pungă cosmetică, o pungă mică sau un ambreiaj, este convenabil să le purtați cu dvs., un astfel de parfum este întotdeauna la îndemână.
 • Sondele sunt foarte utile într-o situație în care fata iubește diferite arome pentru diferite ocazii de viață sau dacă mirosurile vin repede la ea, ea le schimbă în mod constant. Deoarece sondele sunt mai ieftine decât originalul, în loc de o sticlă mare puteți cumpăra mai multe mici și astfel în fiecare zi creează o imagine nouă.
Citește mai mult  parfum Femeie cu aroma de iasomie

Ceea ce este diferit de original?

Diferențele de sonde și parfumurile originale dau naștere la multe mituri. Cel mai adesea există două iluzii.

Mitul mai întâi. Sondele sunt un produs de calitate slabă, ele conțin doar apă de toaletă instabilă sau parfum.

De fapt, sondele s-au răspândit exclusiv aroma inițială. Pentru producător este foarte important să intereseze potențialul cumpărător – după utilizarea parfumurilor de testare, acestea ar trebui să aibă dorința de a cumpăra versiunea completă a parfumului.

Mitul doi. Este complet opusă primului: problema este oferită un produs mai de înaltă calitate decât în ​​sticla originală. Producătorii fac pentru a stimula dorința de a cumpăra parfum scump.

De fapt, faimoasele case de parfum, respectând admiratorii și reputația de valoare, nu vor oferi niciodată o versiune de calitate scăzută a mirosului lor. În plus, ele sunt neprofitabile din punct de vedere economic pentru a falsifica mirosurile lor – pentru aceasta va trebui să cheltuiți fonduri considerabile pentru a deschide o linie suplimentară pentru a crea același parfum, dar altă calitate.

În practică, diferența dintre sonde și parfumul original de sex feminin se coboară la pachet. Deci, spiritele oferă, de obicei, în sticle de designer de 7 sau 15 ml fără pistol de pulverizare.

Sonde sunt produse în menzurics, volumul care nu depășește 2,5 ml, este de obicei suficient pentru 7-10 aplicații.

Câți mililitri în sticlă?

Există mai multe tipuri de sonde:

 • Spray – este o sticlă mică cu un pulverizator+
 • Tub+
 • Roller – o sticlă miniaturală de deodorant cu role+
 • Balon cu capac înșurubat.

Volumul Protrise variază în intervalul de la 1 la 2,5 ml, poate fi oferit ca seturi. Fiecare marcă alege propria versiune a produselor de testare.

Cum de a alege?

Dacă doriți să îndeplinească un parfum de elită și să evalueze toate avantajele și dezavantajele sale, puteți utiliza o sondă sau tester. Mulți cred că acest lucru este același. Testere și sonde se disting prin designul lor, ei găzdui diferite volume de parfum și sunt puse în aplicare în magazinele de diferite tipuri.

Citește mai mult  Parfum cu mirosul Freesiei

Asa de, Testeri sunt vândute în sticle mari, care arata ca original și corespund volumului de versiunea clasica a parfumului. Ambalajul se distinge de original – ca regulă, aceasta este o cutie de regulat alb sau gri deschis de carton, aceasta indică doar logo-ul de brand, numele parfumului și volumul acesteia. Testeri sunt întotdeauna vândute sub formă de spray, nu au nici un capac. Aceasta este o soluție bună pentru achiziționarea de miros, la un preț mai mic, deoarece diferența cu originalul este de 10-30%. Testeri sunt cumpărate, în cazul în care componenta externă nu contează, aceste parfumuri cumpara „pentru ei înșiși“, ele nu sunt potrivite ca un cadou.

Sondele diferă de tester cu volum minim și sticla colorată. Acesta este atașat la o carte poștală sau carton carte, făcută în proiectarea parfumului original. O astfel de alegere a este făcută exclusiv pentru cunoștință cu aroma, cu perspectiva de cumpărare în continuare a versiunii originale.

Sondele atrag femei și bărbați posibilitatea de a salva pe aroma iubita.

  Din păcate, acest lucru se bucură de multe ori evazioniștii care fac sonde false ale produselor de marcă originale, mai ales că simplitatea de fabricație și absența completă a tipăririi simplifica în mod semnificativ sarcina lor. Pentru a nu deveni o victimă a înșelăciune și să cumpere un parfum reale, arome de testare trebuie să dobândească numai pe platformele de tranzacționare dovedite.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: