Sticle pentru Spirit

Sticle pentru Spirit

Alegerea unui parfum în magazin, mulți se uită imediat la apariția sa, evaluând mai întâi pe ambalaj, originalitatea sticlei, și apoi alegeți mirosul. sticle Spirit nu sunt doar un loc pentru a stoca de lichid parfumat, dar, de asemenea, transporta o funcție decorativă. tipuri de rezervoare Despre pentru băuturi spirtoase și designul lor vor fi discutate în acest articol.

Conținutul articolului

Caracteristică

Sticlă pentru parfumuri poate spune multe despre conținutul său. Prezența frumos ambalaj vă permite să evalueze parfum, pentru a atrage atenția asupra sa. Condițional, toate containerele pot fi împărțite în specii care au propriile lor caracteristici. Ele pot fi judecate nu numai cu privire la mirosul de parfum, dar, de asemenea, despre care aceste spirite se va potrivi cel mai mult.

Istoria apariției sticlelor este indisolubil legată de apariția compozițiilor aromatice în sine. Dacă primul container privit sub forma unui vas de lut simplu, apoi sticle de mai târziu au fost mai complicate. În unele țări, pentru sticle de parfum fin plasate în vase din pietre prețioase. Mai târziu, comandantul a început să decoreze sticla de pietre în vrac, alungare.

La începutul secolului XIX glassmakers învățat cum să facă recipiente de sticlă colorată și diamant tăiat. În secolul XX a venit așa-numitul „de mătase“ sticlă mată. Pe parcursul acestei perioade, sa decis să decora plante rezervor desene, peisaje. Există articole de colectie pentru parfumuri și uleiuri. Ele pot fi echipate cu o baghetă de sticlă, prin care mijloacele aplicate pe corpul. În prezent, produse similare, în special de colectie, produs petreceri minime.

produs suflate manual mod de modă veche, astfel încât fiecare instanță a unui cristal este exclusiv. Multe glassblowers marca produsele lor prin semnul drepturilor de autor.

Containere pentru parfumuri pot diferi de forma, volumul și materialul. De obicei, sticle de sticlă sunt utilizate pentru depozitarea de băuturi spirtoase. Sticla este un material neutru chimic, datorită acestor componente, nu reacționează cu produsele fiind în interiorul rezervorului. Pentru a asigura o stocare mai mare, multe companii parfum produc recipiente din sticlă opacă. Lumina soarelui care intră acest caz nu va afecta siguranța parfum, aroma și culoarea.

cu exceptia Ochelari, Pentru sticle, sunt utilizate mai multe opțiuni de buget, de exemplu,, plastic. În astfel de tancuri, noi de obicei nu se păstra la parfumuri pentru o lungă perioadă de timp, dar le folosesc pentru transportul. Parfum pot fi vândute în sticle cu aplicator cu role. Cel mai adesea, această opțiune este folosită pentru a purta cu ei. De asemenea, pentru depozitarea produselor parfum sunt destinate Spray-urile. Capacitatea poate fi cea mai diverse – de la mini-versiuni cu 5 ml, 10 ml și 15 ml și se termină cu 50 și 100ml sticle.

Citește mai mult  Scurt istoric al parfumeriei

De asemenea, grafică populară, care conține Bulk parfumery. Dintre acestea, parfumul aflat în atomizatori și sunt folosite în cantități mici. Atomizer este un container compact destinat stocării unui parfum exclusivist, precum și pentru parfumeria de scurgere. Bubul din plastic pentru apa aromatică arată de obicei mai ieftin și mai ușor.

Pentru comoditate, mulți aleg Sticlă de pulverizare reutilizabilă care vă permite să o utilizați de mai multe ori. Atunci când se aleagă, ar trebui să se țină cont de faptul că în recipient după utilizare nu se recomandă adăugarea diferitelor arome, în caz contrar mirosurile vechi pot fi amestecate cu cele noi, ceea ce va afecta rezultatul final. Mini-borcanul mini aromatic reumplut cu un pistol de pulverizare vor deveni o alegere excelentă pentru cei care iubesc să călătorească.

Sticla rutier portabil cu dozatorul nu va ocupa o mulțime de spațiu, lichidul nu va vărsa din ea, și va fi posibil să-l folosească în orice moment.

Tipuri

În prezent, există cele mai populare tipuri de tarife pentru produse parfumate, cum ar fi Spray, Splash and Roll-ON. SPLASH este tradus ca „splash“. Flaconul este un pahar sau capac cu filet, dop, acestea oferă acces liber la băuturi spirtoase. Cel mai adesea în astfel de sudnes vinde parfum de epocă. Avantajul acesteia în aplicarea corectă a anumitor puncte de pe corp. Este aceste sticle alege mai des pentru băuturi spirtoase și costisitoare de elită.

De obicei rezervoare stropi Folosit pentru produse de parfumerie concentrate. Un astfel format este mai puțin popular datorită probabilității de deversare a spiritelor, în caz de răsturnare a acestora aleatoare.

Contactarea de aer, produse în astfel de oxidează un container. În plus, după aplicarea, murdăria din piele și praf.

Tip sticle Spray a apărut în 1870. Inițial, dispozitivul a privit sub forma unui tub elastic cu o pompă de pere, fixând la un capac de sticlă. După îmbunătățirea pulverizatorului, sticla sa transformat într-un mecanism compact și convenabil.

Citește mai mult  Caracteristicile parfumurilor de lemn ale femeilor

Sprayul este considerat acum cel mai comun tip de produs. Principiul de funcționare este similar cu un pulverizator. Multe branduri bine cunoscute angajate în lansarea produselor de parfum preferă tocmai. În lumea modernă, cu un ritm rapid de viață, această opțiune este foarte convenabilă. Doar luați sticla și puneți-o.

Comparându-l cu tipul de splash, se poate spune că este mai convenabil în aplicarea, deoarece parfumul în sine nu „oxidizează” atunci când interacționează cu aerul. În plus, nu există niciun contact direct cu degetele, ca și în cazul aplicat, datorită căreia praful și bacteriile nu se încadrează în interior.

Pentru produsele petroliere, sunt utilizate de obicei containerele de tip Roll-on. În gâtul unui astfel de parfum, bilele de rotație din plastic sau metal sunt montate de obicei. Deși un astfel de parfum de petrol este petrecut foarte economic, durata de valabilă a subacricării lor datorită contactului constant cu pielea și parfumul.

Parfumurile de petrol sunt de obicei plasate în recipiente rafinate, cele mai des decorate în stil oriental.

Ambalajele spirtoase sunt împărțite în anumite tipuri de:

 • Capacitățile având un gât sub capac+
 • Flacoane care au un gât sub plută+
 • Aerosol Valve Products+
 • Modele având o supapă de pulverizare.

Fiecare dintre opțiunile prezentate este bun în felul său, deci este de dorit să aveți produse de parfum de inventar în diferite tipuri de sticle. Containerele din plastic pentru parfumerie pot fi luate în siguranță pe drum. Ei nu vor lua o mulțime de spațiu, în timp ce sunt plămâni, este convenabil să le folosească. O astfel de sticlă înlocuibil nu se va rupe cu un shake puternic. Dacă trebuie să se toarnă un lichid dintr-un borcan mare într-o mai mică, este mai bine să aleagă un anumit container dimensiune:

 • Ca o sondă, un container de 1-2 mm este adecvată+
 • Pentru utilizarea de zi cu zi, de 3-5 mm, mini-capacitate va fi adecvată+
 • Pentru excursii și călătorii de lungă durată, puteți lua un container la 7.5-10 mm

Nu se schimba parfum în sticlă vechi, deoarece aceasta va mirosi chiar și după eliminarea completă a containerului. De aceea, ustensilele de parfum trebuie să fie absolut nouă.

Proiecta

„Îmbrăcăminte“ pentru parfum nu are mai puțin importantă decât parfumul său. sticle frumoase și elegante pentru astfel de produse întotdeauna apreciate. Moda pentru rafinat și cuplarea containere pentru depozitarea de băuturi spirtoase a venit la noi din antichitate. Ele fac obiectul de mândrie în masterat de sticlă, astfel de modele exclusive sunt în colecțiile multor colecționari.

Citește mai mult  parfum Femeie cu note de tutun

În prezent, cu o producție modernă folosește o varietate de materiale. Cele mai populare sunt borcane de sticlă, dar pot fi găsite în sticla de parfum de metal. Există borcane de porțelan exclusive pentru băuturi spirtoase femei, dar acest material este foarte subțire și fragilă, de aceea este rar utilizat. Pentru unele modele rafinate, mai multe materiale sunt adesea folosite în același timp.

Sticla de parfum poate avea o formă diferită. Dacă se dorește, puteți găsi acum:

 • sticle neobișnuite de formă complexă+
 • produse clasice+
 • lucruri antice unice+
 • Modelul retro Vintage sub formă de cifre sau sa arate ca un pandantiv.

În prezent, activitatea de suflante de sticlă și designeri implicate în crearea de sticle exclusive pentru parfumuri, este destul de popular.

Alegere

ambalaje corespunzătoare pentru parfum va ajuta cumpărătorul să decidă mai repede cu selecție și de a găsi cea mai bună potrivire. Alegerea unei sticle pentru parfum, ar trebui luată în considerare, în ce scopuri vor fi intenționate. Forma sticlei cu linii drepte și forma obișnuită a contururilor vor imediat ca personalități creative și senzoriale. Oamenii de afaceri vor plăti mai degrabă o atenție la o opțiune similară având o formă extinsă. Iubitorii clasice vor aprecia mai degrabă sticlele având o formă pătrată.

Parfumuri cu fructe de flori miroase mai des închise în flacoane, care nu au decorațiuni și bibeluri. O astfel de container este convenabil de a lua cu mine la locul de muncă, plimbare, într-o călătorie. Puteți cumpăra flacoane goale în care alegeți parfum din diferite țări, ca amintire placuta.

Capacități, în formă asemănătoare unei siluete feminine, vor alege natura romantică, iar îndoielile excentrice vor acorda atenție sticlelor originale cu un design interesant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: