Totul despre parfum Engleză

Totul despre parfum Engleză

Piața modernă de parfumerie oferă o gamă largă de arome diferite pentru bărbați și femei de orice vârstă, statut și temperament. Este imposibil să nu observăm brandurile de parfumuri engleze care ne pot transfera în secolele trecute cu doamne elegante și domnilor de stat care circulă pe Bala Royal. Atenția dvs. este invitată la informații interesante despre parfumurile englezești, caracteristicile sale, precum și o listă de branduri populare pentru a acorda atenție.

Particularități

Engleză parfumerie are o poveste destul de bogat, care a început cu multe secole în urmă. În vremurile regale, numai Velmazby ar putea permite să se aplice parfumuri pe haine și corp, care le disting de un popor simplu. Pentru tot acest timp, industria are multe schimbări și modificări supuse, așa că astăzi toată lumea are posibilitatea de a alege trenul parfumat perfectă.

O trăsătură distinctivă de arome engleze este versatilitatea lor, dar în același timp insolitului.

Ei au un stil adevărat, așa că dacă vrei să simți atmosfera de la Londra, și lung au visat de a vedea bin mare, puteți începe cu un parfumuri uimitoare care sunt capabili să transfere în zilele de palate și tehnici de bogat regale britanice.

Privire de ansamblu asupra branduri populare

In fiecare an, toate spiritele noi de la o varietate de producători apar pe piață, dar nu toate dintre ele rămân cult, după cum se poate spune despre productia de marci englezesti. Oricare dintre următoarele parfumuri merită o atenție separată.

Fiecare femeie este familiarizată cu parfumurile mărcii Burberry, care a câștigat o popularitate specială. Una dintre caracteristicile parfumului este un design de sticlă care nu poate lăsa pe nimeni indiferent, dar vorbim despre conținut. Apa de toaletă nu se aplică categoriei de clasice, dar chiar și iubitorilor tentant de parfumerie nu se vor refuza în plăcerea de a dobândi chiar și o sticlă mică, în interiorul cărora notele de stil englezesc și eleganța se amestecă. Linia de brand oferă o gamă largă de arome pentru fiecare gust. Marele avantaj este că în sortimentul puteți găsi nu numai parfumul feminin, ci și un parfum de sex masculin.

Destul de tineri, dar firma de succes Jo Malone produce un parfum uimitor de la componente naturale, care a devenit capra principală. Oricare dintre spiritele prezentate are concisitate și sunt foarte rafinate, care este tipic pentru Anglia. Fiecare compoziție este unică, dar în același timp puteți prinde imediat note naturale și întotdeauna o face fericită. Fondatorul a fost inspirat de călătoria sa spre capitala iarba de parfumerie franceză, iar la întoarcerea acasă a creat mai multe arome pe care IMG a devenit succes.

Această listă nu poate fi care nu sunt incluse în compania engleză CHRISTIAN NO CLIVE. 1 Twist Chamomil, care este cunoscut scumpe exemplare de sex masculin. Ei s-au divergent la nivel mondial. Și, în ciuda costului lor ridicat, care uneori depășește câteva mii de lire sterline, fiecare tânăr elegant visează la ei. Acesta este un gust unic, modern, care este de citrice strâns legate între ele și note florale. Acest parfum este conceput atât de popular datorită prospețimii și un traseu plăcut, care se execută în spatele omului, și este capabil să captiva orice femeie.

Creatorii de parfumuri Creed inspirat de tradiția engleză, astfel încât putem spune cu încredere că natura rigidă a parfum. Sub acest brand compoziție produs are la bază componente utilizate pentru personaje regale.

Este important de remarcat unele dintre cele mai populare arome, emise de limba engleză case de parfum. Incredibil de rezistente sunt parfum Creed Aventus, care sunt capabili să rămână blând pe haine de tren, pentru câteva zile, cu toate acestea, și ele rămân pe piele pentru mult mai mult decât restul. Dacă doriți să iau ceva pentru un eveniment festiv lung, ar trebui să ia în considerare această opțiune. Notă fină ananas intră în aroma de hashes și mesteacan.

S-ar putea să nu vă îndoiți că cei dragi vor întreba, ce miros atât de delicios.

Sinonim pentru fraze „gust perfect” este marca Penhaligon’s, Creatorul care și-a furnizat capodoperele la Palatul Regal. Până în prezent, arome ale acestui brand sunt disponibile aproape tuturor. Oricare dintre opțiunile prezentate are propriile sale avantaje, astfel încât fiecare linie a companiei are o reputație impecabilă.

Dacă vă place compozițiile florale, dar laconice, vă veți bucura de PEONVENUL PENHAGON. Are o diferență specială – pe fiecare transportator se va deschide în felul său, deci este recomandat să o testați pentru a înțelege dacă opțiunea dvs. este. Această apă de toaletă cu un monosapa, în care nu va exista nici un joc de supraîncărcare sau strălucitor, sunt simțite doar un bujor blând și trandafir îndepărtat.

Nuanțele pentru copii

Găsiți un Koln adecvat într-o astfel de varietate de parfumuri este ușor. Mai întâi trebuie să decidă pentru ce eveniment ai nevoie de parfum. Este important să se ia în considerare vârsta și starea transportatorului dacă sunteți în căutarea unui cadou. Este demn de testare parfum, aplicându-le pe încheietura mâinii și să aștepte pentru aroma să se manifeste. Dacă sunteți mulțumit cu rezultatul, aceasta înseamnă că au găsit compoziția lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: