3 Reguli de siguranță în siguranță, dar eficient de bronzare

Conținutul articolului
  1. Protecţie
  2. Hidratantă
  3. Vitamine

Ce se întâmplă în timpul verii cu corpul nostru când plajăm? În loc de umbra de aur dorită, avem un corp ars. Cosmeologii sunt recomandați să înceapă plajă în primăvară – astfel încât bronzul va cădea treptat pe corp, fără a provoca sânge de piele.

3 Reguli de siguranță în siguranță, dar eficient de bronzare

Puteți începe plajă cu debutul zilelor calde, fără a aștepta vara. Și în câteva luni, pielea va primi o umbră de aur ușoară.

Protecţie

Verificați indicele Ultraviolet din aplicația de pe telefonul smartphone pentru a înțelege ce nivel de protecție aveți nevoie. În primăvară, de regulă, indicele este 1-2, astfel încât există 30+ protecție față și pe corp – 15+. Până la sfârșitul sezonului, nivelul de protecție poate fi mai mare pentru a rezista efectelor soarelui agresiv.

Hidratantă

Pielea este nevoie de umiditate – numai în acest caz, bronzul va întârzia pe corpul tau. După duș, nu uitați să aplicați ulei de nucă de cocos pe piele. Acest lucru poate fi găsit în orice magazin de cosmetice sau pe AliExpress, este ieftin. Dar fii atent – uleiul este păta hainele, astfel încât să meargă gol, înainte de a fi complet absorbit.

Vitamine

Vitaminele E, D și A sunt responsabile pentru starea pielii și calitatea bronzului. Cu lipsa lor, se recomandă să se utilizeze produse și sucuri potrivite: de exemplu, suc de morcov (conține vitamina A) în combinație cu pâine prăjită, unt lubrifiate – conține acizi grași și vitamina E care contribuie la absorbția luminii de vitamine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: