5 eficiente Lifehakov: Ce se poate face astfel încât pantofii nu aluneca pe gheață

În ciuda faptului că iarna vine la un capăt (săptămâna viitoare va fi de primăvară), în unele regiuni este încă foarte rece. Problema de non-alunecare pantofi rămâne relevantă.

5 eficiente Lifehakov: Ce se poate face astfel încât pantofii nu aluneca pe gheață

Ce se poate face cu pantofi pentru a se plimba cu încredere pe străzi și să nu-ți fie frică pentru a transporta pungi umplute cu produse, de la magazin?

Șmirghel – pentru a ajuta

Astfel, bugetul era cunoscut nostru stră-bunica și străbunicile. Această opțiune este în măsură să faciliteze viața ta timp de 2-3 zile. Ce facem? Am freca talpa Emery granulat-fin și se lasă cu îndrăzneală casa!

tălpi „decorare“

Pe vremuri, oamenii mergeau la cizme și nu au probleme cu o talpă de alunecare. Dacă nu sunteți gata să poarte astfel de pantofi, procedați în felul următor: Se taie un pic de pâslă (dungi mici) pe talpa si pantofi tocuri in care merge. Acum puteți merge în condiții de siguranță pentru un drum alunecos.

Teleoplasty pentru tălpi

Această metodă se va potrivi perfect, dacă aveți nevoie urgentă de a merge undeva, și gheață. Se taie leukoplasty pe benzile și le lipesc de talpă. Pentru fiecare pantof sau cizme, nu va fi suficient de 3 benzi de. Acesta nu va face pantofii de 100% în condiții de siguranță, dar acest lucru va fi mai ușor pentru tine să se deplaseze pe gheață.

Lubrifierea lipici

Talpa de pantofi de iarnă pot fi unse abundent cu adeziv (această opțiune este potrivită dacă nu sunteți înfricoșător să pantofi pradă). Ia lipici „momentul“ și lubrifia abundent talpa. Deși nu este complet uscat – nisip stropească. Atunci când se usucă lipici – puteți merge pentru a cuceri drumurile de gheață.

Vand gheturi plutitoare

Cea mai simplă opțiune este de a cumpăra excursii speciale de gheață. Acestea vor fi de 100% de apărare. Pentru ei pentru o lungă perioadă de timp, maseaza-le cu o cârpă uscată, după fiecare plimbare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: