5 mituri despre culoarea albă în care este timpul să nu mai creadă

Alb, conform credinței populare, plin, dar ce se întâmplă dacă ai luat o bluză și pantaloni fantezie culoare? Desigur, purtarea! Există o serie de erori, din cauza cărora femeile ocolite haine albe.

5 mituri despre culoarea albă în care este timpul să nu mai creadă

Să învățăm despre miturile asociate cu alb, pentru a opri negând-vă plăcerea de a purta ceea ce vrei.

alb brut

Poate cel mai comun mit. Dar este într-adevăr alb brut? Noi pariu că nu doar a refuzat să pantaloni sau un pulover alb, temându-se că va fi tu plin. Ne grăbim să te rog: nu uita de culoare grăsime și silueta. Având în vedere caracteristicile figura în selecția de haine, alb nu se va adăuga la padding vizual pic extra.

Jennifer Lopez nu poate fi numit prea subțire, dar ea se complace în rochii albe.

Alb – culoarea verii

Dacă alegeți hainele și alb, apoi l poarte în vreme caldă? Este timpul să facă acest lucru. În timpul iernii, această culoare arată chiar spectaculoasă, imaginați-vă: strat de blană albă pe zăpadă sau pălărie de blană. Veți fi evidențiat cu succes în rândul trecătorilor și, cel mai probabil, veți fi asociat cu eroina de basme – zăpadă!

Alb – festiv

Un alt mit ciudat. Se crede că culoarea albă este o festivă. Este posibil, de exemplu, în Brazilia. În ajunul noului an au cel mai popular alb. Brazilienii cred că această culoare atrage energia pozitivă. Dar nu suntem în Brazilia – dacă doriți să puneți pe o bluză albă sau o rochie – cu îndrăzneală în orice zi și fără motiv!

Există doar bruneta

Un alt mit care merită trece prin urechi. Se crede că blondele albe vor palide chiar mai puternice. Spune, albul își poate permite doar bruneturi întunecate. Doar opusul – el a recomandat chiar si femei blonde, dar brunetele mai bine să acorde o atenție la nuanțe mai delicate lactate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: