6 reguli ciudate de etichetă în diferite țări, pe care le va introduce într-o stupoare

Călătorii se întorc acasă cu o mulțime de impresii – uneori tradițiile și regulile altor persoane sunt sincer ciudate, dar în același timp umane!

6 reguli ciudate de etichetă în diferite țări, pe care le va introduce într-o stupoare

Într-un cuvânt, dacă vă decideți să mergeți pe pământ, altcineva, nu uitați că fiecare popor are propriile reguli.

Egipt: mâna lui Diavol

Locuitorii din Egipt cred că mâna stângă – de la diavol. Nu veți fi ratați dacă luați ceva sau salut această mână. Pentru a evita condamnarea punctelor de vedere, este mai bine să utilizați dreptul!

Japonia: „Te-am învârtit!”

Dacă veniți să luați cina într-un restaurant japonez, lăsați-l pe Chavinc din când în când. Prin aceasta, veți arăta personalului de service pe care v-ați plăcut vasul. Chavavit în Japonia totul, dar tăcerea este un ton rău. În plus, se crede că gustul alimentelor este.

Italia: Nici o cafea seara

Dacă, mergând în seara în Italia, vă decideți să mergeți la o cafenea sau un restaurant pentru a bea cafea – nu fi surprins dacă sunteți ciudat să arăți. Faptul este că italienii bea băutură revigorantă numai dimineata, seara se pare să-i la fel de ciudat.

Republica Dominicană: Walk in Bigudah

Vei cineva nu surpriză dacă nu termini marafet și ieși atât pe stradă. În această țară, femeile sunt complet calm de mers pe jos în Bigudah, și nimeni nu se uită la ele.

Tailanda: griji minime

Thailandezii nu se poate lăuda cu un fel de mâncare coroană, pentru că ei pur și simplu nu știu cum să gătească. În planul pentru construirea unei case, nici măcar o bucătărie! Thailanda cultura alimentară stradă este dezvoltat în așa fel încât să fie disponibilă pentru aproape toata lumea. Thai face pur și simplu nu are sens pentru a „deranja“ cu alimente.

Portugalia: cina timpurie

Este puțin probabil că poți mânca aici, într-un loc public, în cazul în care pe ceas va fi mai mult decât 21:30. Faptul este că, în Portugalia, restaurante, de obicei, strânse în acest moment – oamenii de aici luați masa mai devreme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: