adânc Inspira, solduri mai larg: experți a dat 5 sfaturi cu privire la modul de a face o fotografie în bikini

Astăzi, când note Ziua Mondială Bikini, Specialiștii în domeniul modei și stilului decis să dea un sfat util câteva femeilor cu privire la modul de a face fotografii în bikini.

Rovno în urmă cu 73 de ani, lumea a aflat despre bikini. Și a prezentat aceste haine pentru lume, nu un designer de moda, nu un stilist și nu croitor, dar inginerul francez Louis de obicei din spate. Numele „bikini“, a dat, de asemenea, haine.

adânc Inspira, solduri mai larg: experți a dat 5 sfaturi cu privire la modul de a face o fotografie în bikini

Primul manechin, care a decis să demonstreze haine îndrăznețe a devenit Michelin Bernardini și sa întâmplat la spectacolul de modă din Paris. Apoi, bikini au numărat Pincom la gustul public și astfel de costume de scăldat au fost interzise oficial pe plajele multor țări ale lumii.

Mai multă toleranță la bikini a început să se relaționeze după ce un astfel de costum a câștigat un simbol de sex Bridget Bardo, a apărut în film „și Dumnezeu a creat o femeie”.

Designerii de modă cred că un anumit prototip al bikini a existat în Imperiul Roman către inginerul francez. În orice caz, două benzi de țesut care acoperă doar locurile de cauzalitate, au fost descrise pe mozaicul roman al secolului al IV-lea, pe care arheologii au fost excavați în Sicilia.

Să se uite în bikini uimitor, astfel încât fotografia este excelentă și impecabilă, Specialiștii consiliază reprezentanți ai sexului minunați moderni pentru a respecta mai multe recomandări.

1. Alegeți Bikini corect

Aceasta înseamnă că costumul de baie trebuie să fie ales exact în dimensiune. Nici mai mult nici mai puțin. Doamna în sine va fi mult mai convenabilă în ea și tăierea scorului nu va strica imaginea.

Citește mai mult  Eu sunt axa existenței tale. Condamnarea mine în sânge , - a apelat la Haters Ksenia Sobchak

2. Umeri mai largi

Purtați bikini și faceți fotografii în el cu umeri îndreptați. Ar trebui să fie inspirați și relaxați-vă mușchii, minimizați în același timp lamele și coborâți umerii. Nu este nimic mai trist decât femeia interesantă din Bikini sau Tense ca șir.

3. Nici o burtă

Consiliul relaxează se extinde la mușchii mâinilor și picioarelor, dar nu la presă. Chiar dacă aveți un apartament, înainte de a fotografia, ar trebui să trageți burta.

Dacă nu funcționează, atunci ar trebui să trageți o batistă sau o tunică de plajă ușoară pentru a ascunde ceea ce nu ați lucrat. Astfel de îmbrăcăminte de mască mică.

4. Aplicați accesorii

Bikini în fotografie va arata mai avantajos daca o femeie poate adăuga lucruri plăcute mici la imagine, cum ar fi o brățară masivă sau o pălărie cu domenii largi.

5. Alege un timp potrivit pentru a trage

Cel mai bun moment când iluminatul natural este cea mai profitabilă pune accentul pe forme în bikini, fotografi profesioniști ia în considerare dimineața devreme, când soarele este doar în creștere, iar seara, când acesta se află deja.

Aceste sfaturi simple va ajuta sa nu numai ca arata foarte bine pe plajă, dar, de asemenea, pentru a face astfel de fotografii, care nu va fi rușine nu numai pentru a pune pe internet, dar, de asemenea, pentru a arăta copiilor și nepoților.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: