Aici este un basm End:. Tipuri de cupluri care nu vor fi în măsură să fie împreună pentru o lungă perioadă de timp

Suntem cu toții foarte diferite, astfel încât în ​​relațiile cu a doua jumătate sunt forțați să caute compromisuri, astfel încât viața comună este în bucurie.

Aici este un basm End:. Tipuri de cupluri care nu vor fi în măsură să fie împreună pentru o lungă perioadă de timp

Cu toate acestea, uneori conflictele sunt atât de nedezvoltat, încât, uneori, se pare că este mai bine să o parte, și nu te tortura.

Întindeți din 5 tipuri de cupluri care se ciocnește de multe ori la un psiholog. Este posibil pentru a rezolva probleme sau o mai bună parte?

Melchuna

Comercianții – acei oameni care se ascund în sine, infracțiuni Ward si suparat cand partenerul însuși nu recunoaște că „nu atât“. Nemulțumirea, furie și nemulțumire au proprietatea de a acumula, ca rezultat – relații de rupere.

Comercianții sunt oameni buni, iar cele mai multe ori ele sunt tăcut, pentru că nu vor să strice totul. Asta e doar un partener – nu un medium, el nu poate ghicit despre probleme.

Oamenii fără frontiere

Fiecare persoană trebuie să aibă un spațiu personal, timp pentru ea. În cazul în care acest lucru nu este – relația este sortit. Dacă doriți să construiască o relație de lungă, trebuie să învețe să spună: „Nu“, și de a construi un partener cu un partener.

Nu-ți fie teamă să vorbească deschis cu un partener (dialog – calea spre dezvoltare) și să învețe cum să refuze, dacă nu vă place ceva.

În cazul în care partenerul vrea să fie prieteni singuri sau să se întâlnească – acest lucru nu înseamnă că el nu te iubesc, doar toată lumea are nevoie de un spațiu personal.

certurilor vreodată

Nu este necesar să se ghicească – în cazul în care partenerii de multe ori se ceartă, atunci aceasta este o cale directă la despărțire. Poate că oamenii tras pentru a dezasambla leziunile copiilor lor și să tragă concluzii despre ei înșiși. Seal și introduceți alte relații mai conștient.

Citește mai mult  Stele foto pentru a vedea înainte de a tăia bretonul

În cazul în care partenerii se ceartă adesea, ei au două moduri: fie să rezolve problemele și salva relații, sau se dispersează. Principalul lucru nu este de a pas pe aceeași greblă în următoarea relație

Fără valori comune

În cazul în care un cuplu au valori comune, de exemplu, familia: ambii parteneri se gândească la nașterea copiilor, doresc casa sa fie umplut cu râs și căldură pentru copii, ei vor fi cu siguranță capabil să depășească toate obstacolele din calea și să fie împreună.

Dar dacă iubește cineva pe târziu pentru a fi potrivite în bar, iar celălalt preferă serile poetice – conflictele sunt inevitabile. În primul rând, oamenii pot trage din cauza pasiunii (contrarii sunt atrase), dar ulterior dispers, t.La. sunt în lumi diferite și la diferite niveluri de dezvoltare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: