aldine și frumos!: Giovanna Antonelli încercat imaginea Casual decât impresionat fanii

Star „Clone“ iubirile Giovanna Antonelli pentru a face fotografii în costumele frumoase. Este dificil să nu observați modul în care actrita totul merge în față! Cel mai important lucru este că acesta este vopsit – este o căldură spirituală și armonie, care vine de la ea.

Actrița preferă naturalețea și ușor poate demonstra fanilor ridurile lor decât corporale.

 aldine și frumos!: Giovanna Antonelli încercat imaginea Casual decât impresionat fanii

Sesiunea foto pe stradă pași

Giovanna Antonelli mulțumit fanilor orașului, în blugi rupti, un tricou alb și sacou, rând. De la pantofi, ea a ales cizme goi (ia un arc pe o notă, el este acum relevant!) Imaginea a completat sac curea.

Mă întreb cât timp ea a fost în căutarea pentru o locație adecvată în Brazilia? Actrita a făcut fotografii care stau pe treptele pe un fundal de perete monofonic.

Imediat după publicarea fotografiei, comentarii a căzut: „Ești atât de îndrăzneț și frumos!„“ Sunteți foarte coafura „“ Te ador, voi toți în față!»“ Giovanna, esti o femeie de o frumusețe uimitoare, sunteți toți!”

Aceeași coafura care Giovanna a avut în fotografie a fost în emisiunea ei de televiziune „The Sun a doua“, unde a jucat mama, care a fost separat de copii împotriva voinței ei. Actrita in varsta de 44 de ani îi place să experimenteze cu aspect, dar nu merge mai departe. Toate imaginile sale sunt atent gandite si spectaculoase.

Citește mai mult  pictură în ulei: celebrități care de multe ori se indeparteaza cu Photoshop
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: