Alexander Vasiliev a achiziționat rochiile cântărețului lui Julia la începutul colecției personale

Prezentatorul TV renumit și criticul de modă Alexander Vasiliev și-a reînnoit colecția personală de costume rochii de cântăreț în Julia. Costumele i-au înmânat mama cântărețului târziu Taisiya Odean.

Vasilyev a recunoscut că acesta este un eveniment important pentru el. El colectează o colecție de lucruri de oameni celebre de câteva decenii, iar rochii lui Iulia – decorarea incontestabilă a acestei colecții.

Alexander Vasiliev a achiziționat rochiile cântărețului lui Julia la începutul colecției personale

El însuși a recunoscut că a fost mult timp visat de a obține unele imagini de scenă ale artistului, dar el a amestecat să ceară o astfel de favoare a rudelor de la început.

Ele sunt greu de a experimenta pierderea, iar o astfel de cerere ar putea părea neetică. Întrucât inițiativa de transport a fost de la ei înșiși, Vasiliev pur și simplu nu a găsit puterea lui modest.

Stilul Julia, eu sunt sigur că Vasiliev, foarte a ieșit, a crezut la cel mai mic. Unele lucruri sunt surprinse. În viitorul apropiat, Alexander intenționează să spună mai multe despre fiecare lucru transferat la el. Acest lucru așteaptă cu nerăbdare fanii lui Julia.

Citește mai mult  Star fiicele tatălui Daria Melnikova a raportat un divorț
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: