Alla Pugacheva acum 35 de ani purtau lucruri de la care sunt acum încântați de faxist

În rețea, imaginile arhivale ale lui Alla Pugacheva apar periodic – una dintre ele a făcut clar că modelul ciclic.

femeile sovietice au luat un exemplu cu Pugacheva – au cusut aceleași rochii ca ea a fost repetat coafurii si folosite in machiaj umbră nuanțe de albastru.

Alla Pugacheva acum 35 de ani purtau lucruri de la care sunt acum încântați de faxist

Imaginea primade începe din nou să se repete!

Din moment ce toată lumea a înnebunit de stilul de Pugacheva, au trecut de mai multe decenii. Stilul Primateonna sa schimbat, dar, de asemenea, vorbim despre noi. Astăzi, Alla Pugacheva, cizme înalte, pantaloni scurți și fuste mini, jachete și pantaloni îngustate predomină în dulap.

Priaudonna a refuzat balachonov în favoarea haine, subliniind figura. 2021 incarcaturilor, indiferent de vârstă, să ia o notă de imaginea cântărețului din imagini de arhivă din anii ’80.

În Instagram, Andrei Razin a fost descoperit un instantaneu pe care Pugacheva pozează cu „Expression“ trio. Fanii nebun despre imaginea ei! În 1986, Priaudonna îi plăcea să poarte Legins, un obiect ascuțit cizme de nas pe tocuri și hanorace – astăzi aceste lucruri sunt din nou la moda.

Stil Alla Pugacheva a venit la sufletul lui Kendall Jenner, Ivleva, Haley Bieber si alte fashioniste din întreaga lume.

Citește mai mult  Culoarea principală din 2020: Pantone numită culoarea, care va fi cea mai la modă în anul următor
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: