arata costume de baie ca și în cazul în care nu este!: costume de baie Celebritati care nu au ca și ei abonați

frumuseti celebre a vrut să intre în fotografii în costum de baie atractive și complimente auzi, dar a făcut un efect opus asupra abonaților lor.

 arata costume de baie ca și în cazul în care nu este!: costume de baie Celebritati care nu au ca și ei abonați

Ceea ce nu-i plăcea abonați? Învățăm greșeli care au făcut celebrități atunci când aleg un costum de baie.

Anna Sedokova: costume de baie ridicol

Nu atât de mult timp în urmă, Anna Sedokova stabilit un nou instantaneu pe care se trage într-un costum de baie suculent. abonații Instagram lui l-au considerat prea suculent, și a cerut o astfel de combinație ca benzi cu dungi, volane și fructe – ridicol. Din cauza abundentei de accente nu este clar ce anume atenția ar trebui să fie atrase.

Kendall Jenner: gol sau într-un costum de baie?

Dacă te uiți la fotografie pentru prima dată, poate părea că Kendall Jenner pune gol. Cu toate acestea, este într-un costum de baie, și în modelul pe care este acum in trend. În sezonul 2021 în costum de baie breaker moda. Așa că el nu a fost îmbinată, doar alege să mai închisă ton sau mai ușor decât modelul neglijat.

Kylie Jenner: Strange Swimsuit

Kylie Jenner îi place să se bucure de viață și spune abonaților ei exact cum o face. În Instagram, ea a expus fotografia următoare (probabil, de restul), shanging pe ea într-un costum de baie tricotate, care amintește de un culori de o plăcintă de șah. Ea a fost imediat umplut cu întrebări: „Un umed în costum de baie tricotate zboara rapid?»“ De ce el tricotate?» „Strange Bikini”.

Citește mai mult  surori gemene căsătorit cu un singur om

Ksenia Borodin: Ciucuri Nici unul

Prezentatorul TV Ksenia Borodina odihnit în Dubai, iar pentru o vacanță pe plajă a ales un costum de baie în stilul anilor ’50. Ar fi mai bine dacă ea a ales un alt model … Abonații nu au apreciat alegerea Ksenia Borodina, costume de baie de asteptare ciudat. În opinia lor, perii agățat pe sutien – in plus, ar fi mai bine fără ei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: