artiști machiaj a dat 5 sfaturi despre machiaj femei care poartă ochelari

Femeile poarta ochelari, și este elegant, la modă și complet naturale. Dar prezența dispozitivelor optice se concentrează întotdeauna pe atenția altora pe fața ei și, prin urmare, ar trebui tratată cu o atenție deosebită pentru machiaj. Artiștii de machiaj au decis să dea câteva sfaturi celor care poartă ochelari. Ei vor ajuta Preveniți „eșecul” în crearea unei imagini.

artiști machiaj a dat 5 sfaturi despre machiaj femei care poartă ochelari

1. Ia în considerare culoarea jantei

Dacă ochelarii de rulare luminoase sau multi-colorate, Umbrele nu ar trebui să se potrivească cu ea. Este mai bine să alegeți nuanțe neutre, dar Rujul Puteți alege un luminos. Desigur, cât de mult va permite culoarea pielii și a părului. Dacă janta este verde, rujul poate fi zmeură, iar dacă cadrul ocularului este albastru, atunci rujul poate fi ales cu o nuanță de aur pronunțată. Este foarte important caCuloarea jantei și a rujului a fost armonizată între ei.

2. Baza de tonuri trebuie să fie rack

Punctele în sine se pot strica cu o astfel de muncă creată perfectă. În timpul zilei, le îndreptați în mod repetat, jefuiți de piele. Este rezonabil să presupunem că nu merită salvat – cu atât mai persistentă va exista o crema de ton, cu atât mai bine.

Printre altele, ochelari spori umbrele de sub ochi, și, prin urmare, specialiștii specialiști sfătui să aplice o brichetă consileter.

3. Blushes trebuie să se aplice pe obraji de mere

Prezența ochelarilor focalizează atenția oamenilor din partea centrală a feței. Prin urmare, fardul de obraz trebuie aplicat pe obraji. Acest lucru va accentua forma generală a feței. Locul potrivit este ușor de stabilit – zâmbet. Cele mai multe difuzoare ale obrajilor într-un zâmbet sunt aceleași mere. Pentru a aplica Rumyan, alege o parte din ele, care se află mai aproape de urechi.

Citește mai mult  Cum să prelungească vizual picioarele: cel mai bun sfat de la parlamentarii de modă

4. Dați sprâncenele mai mult volum

Este mai bine să le lăsați în formă naturală, nu trageți. In caz contrar Vederea va fi jalnic, Ca și în parodii pe „profesorii” răi „. Sprâncenele suplimentare vor primi dacă utilizați un creion pentru aceasta și o cantitate mică de HailAitera.

5. Cu grijă vina pe genele

Este deosebit de important să se respecte această cerință pentru femeile care suferă de miopie. Prezența lentilelor schimbă percepția vizuală a ochilor înconjurători. Și doar atitudinea atentă față de linia de gene va ajuta ochii expresivi. Este necesar să o plătiți nu numai în partea de sus, ci și genele inferioare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: