Bona pedepsit pentru lăudăroșenia

Modelul, o stea „Casa-2“, prezentator TV, iar acum blogger Victoria Bonu au atacat atacatorii: ea a fost jefuit de 2 ori în zece zile.

Bona pedepsit pentru lăudăroșenia

În luna mai, o frumusete patruzeci de sex masculin, împreună cu fiica sa întors de la Misty Londra la o Monaco însorită, în care ea a trăit mai devreme de 9 ani. apartamente de lux dvs., interior bogat, dragi baubles, o vedere minunată la mare și munte, pitorescul cartier Instadiva a demonstrat fanilor ei. Folloviers felicitat lor preferat, spunând că ea a atins toate acestea, dar pentru întrebări, propriul apartament, sau închiriate, nu au răspuns.

Victoria a pus pe net și a arătat o mulțime de fotografii de apartamente de lux în blog-ul său, decoratiuni lor, valize, umplute cu lucruri care au fost trimise la avionul ei privat de la Moscova. Ea a împărtășit cu fanii lui cu bucuria lui, admirat noi locuințe, partajate maruntisuri.

Ca urmare, bagaj excesiv jucat cu un bon de o glumă dornici. Un atacatori, se pare, de asemenea, oaspeții frecvente de rețele sociale, au fost în măsură să calculeze locația apartamentului Victoria, a mijloacelor de trai ei rapide. Și în momentul în care steaua a părăsit locuința ei confortabilă, călătorind de-a lungul coastei azurie și spune despre mișcările sale la fani, au vizitat casa ei de mai multe ori.

Hoții au urcat pe terasă și pe fereastră, dar exact ce au furat, o femeie nu spune încă. Potrivit ei, în timp ce conduce o revizuire a bijuteriilor, dulap și alte lucruri.

Mai presus de toate, Victoria scoate în evidență faptul că în presă au scris despre incident și chiar a publicat imaginile locuinței ei și chiar cum un hoță în ea.

„Eu cred că oamenii care au dat imagini – cum ar fi hoții urca și ieși din mine, în presa franceză, nu au dreptul de a face acest lucru“.

Pentru a calma în jos și vindeca rana, victima jafului a mers cu prietenii la insula Mykonos din Grecia.

Citește mai mult  oameni atât de interesant altcuiva munte : fiica lui Zavorotnyuk mijlocit pentru mama
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: