bărbați Ideal sub coperți de carte: rușii numit oamenii lor favorit printre eroi literari

Pentru mai multe lectură – adevărată plăcere. După ce a visat capul meu în ceea ce se întâmplă în carte, uitați despre problemele urgente, și ați înțeles încă ce imaginea perfectă a unui om.

bărbați Ideal sub coperți de carte: rușii numit oamenii lor favorit printre eroi literari

Litrii portal în onoarea lui februarie 23rred a fost un sondaj în rândul femeilor, ca urmare a care cei mai buni oameni din 5 au fost descoperite printre eroi literari.

Ce fel de bărbați vis de femei?

Primul loc a fost ocupat de Rett Butler din romanul „Pe aripile de vânt“. Rett – un om cu Duhul Bunlet, un caracter puternic și, desigur, cu condiția material, plăcut multe femei. l-au idealul lor în considerare.

Următoarea după „cel rău“, a fost numit Darcy din romanul englez „Pride and Prejudice“. Se poate presupune că un astfel de domn ar putea cuceri femei, după ce a luat din paginile cărții, cu simulatory lor limitată și educație genial.

Pe locul al treilea a fost Gray din poveste „Scarlet Sails“. El a lovit cititorii ruși în faptul că ei rareori găsesc la bărbați ruși: oportunitatea și disciplina care combina in mod ingenios gri cu natura lor de vis.

Lista a primit, de asemenea, un detectiv cu Majuity Mania – Sherlock Holmes. Acest om joacă în conformitate cu regulile și iubirile sale pentru a viziona totul cu ironie. De asemenea, femeile individualizata pentru ei înșiși Erast Fandorin din seria Boris Akunin Cărți.

Dacă vorbim despre clasici ruși, rușii numit idealurile lor de master master de la Maestrul și Margareta și Andrei Bolkonsky de la „Razboi si Pace“. Andrei – o persoană de onoare, aspirații inacceptabile pentru el.

Ruși au recunoscut că eroii literari au influențat ideea lor de un om ideal pentru. Și care sunt personajele tale preferate literare?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: