Bărbații au spus ce cadouri nu le place să primească de la femei

La orizont, următoarea aniversare, aniversare sau Anul Nou, și deja vă gândiți să vă dați omului? Nu vă grăbiți cu alegerea, dacă nu doriți să dezamăgeți destinatarul prezentului – bărbații foarte, apropo, au împărtășit lista de cadouri care nu le mulțumesc în nici un caz.

Bărbații au spus ce cadouri nu le place să primească de la femei

Oh multumesc!

Printre daruri, din care reprezentanții sexului puternic nu sunt încântați, puteți menționa:

  • Abonament în sala de gimnastică. Ce credeți că nu este în formă? Bine, țineți-vă.
  • Köln. Dacă un om nu folosește parfum, este puțin probabil ca darul dvs. să schimbe ceva. Și dacă are deja propriul său parfum, experimente îndrăznețe pentru el.
  • Instrumente pentru baie. Doamnele adoră perle pentru baie și praline pentru baie, și o sare de baie și o spumă pentru o baie … dar bărbații, în funcție de mărturisirea lor, nu sunt interesați de ea.
  • Instrumente. Bine, desigur, iubesc să primească unelte scumpe ca dar, mai ales dacă faceți adesea ceva cu propriile mâini – dar dacă ați repetat în mod repetat despre faptul că trebuie să reparați în baie, atunci va fi un nou burghiu doar un simbol care „are mai mult nu există scuze”.
  • Cravată, chiloți și șosete. Un cadou poate fi util, dar și plictisitor și non-original. Bărbații cred că fetele care dau astfel de cadouri, pur și simplu nu încearcă.
  • Trimmer pentru nas și urechi. Problema este aceeași ca și în sala de gimnastică. Aveți câteva plângeri?
  • Haine și încălțăminte. Un cadou bun, și poate chiar și chiar ca destinatarul, dacă nu se înșeală cu dimensiunea. Și modă. Și culoare. Și preferințele personale credeau. În general, este mai bine să dea un certificat de cadou pentru a face un bărbat însuși.
  • Decorațiuni. Dacă el nu poartă bijuterii, darul se va părea, ca să-l pună ușor, ciudat. Și cei care poartă subliniază că nu au nevoie de o cutie ambalată. Ei tind să-i placă o anumită brățară sau inel – și nu intenționează să schimbe accesoriile în fiecare zi.
  • Cupoane. Nu cele care pot fi schimbate pentru prânzul în restaurant, dar cele care sunt valabile numai la domiciliu, cum ar fi „Cina cu lumina lumânărilor”, „masajul romantic” sau „selecția filmului vineri seara. Bărbații cred că este foarte drăguț, dar ar dori ca aceste momente plăcute să fie spontane (și să recunoască faptul că un astfel de cadou „personal” scutură faptul că fata și-a adus aminte de vacanță în ultimul moment).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: