buzele Lick, unghiile de ronțăit și nu se spală off: obiceiurile stelare urât

Cine ar fi crezut că frumusețile stele au fost capabile de astfel de? Cu toate acestea, ei sunt oameni obișnuiți și ei au, de asemenea, obiceiuri proaste. Hai să aflăm ce.

buzele Lick, unghiile de ronțăit și nu se spală off: obiceiurile stelare urât

Britney Spears: cuie unghiile

Psihologii spun că o persoană care este un nenorocit unghiile este îngrijorat și de anxietate. Se pare că, la un moment dat, entuziasmul lui Britney Spears a fost prea mult atunci când popularitatea sa prăbușit – Diva pop fără sfârșitul ros unghiile sale la sânge. După ce a ajuns la scadență, obiceiul a fost lăsat cu ea, adevărul a devenit mai puțin pronunțată. Probabil, așa că sunt atât de rar britney cu o manichiură frumoasă?

Holly Berry: își linge buzele

în vârstă de 54 de ani, modelul si actrita Holly Berry nu poate scăpa de obiceiul ciudat de buze lins. Ea face chiar și în momentul în care acesta este camerele eliminate. Cineva de la rudele ei sfătuiți să se aplice cu miros neplăcut crema pe buze, dar nu-l ajuta. Se pare, artiști machiaj în muncă zadar, pictura buzele ei?

Jessica Simpson: Chews Zhum

Jessica Simpson nu au fumat niciodată, dar în același timp, aceasta nu reprezintă viața fără de mestecat antinicotinic. Jessica a deschis gustul ei pentru el, datorită unei prietena close. Ea în mod constant o mestece și a acceptat într-un fel actrita. De atunci de mestecat Nicorette cu gust de tutun de stele frumusete poartă întotdeauna cu mine într-o geantă de mână.

Citește mai mult  Roman pe ecran și în viață: stele care s-au îndrăgostit unul de celălalt la filmare

Megan Fox: Nu se spala

Poate că Megan nu a fost în valoare de care dezvăluie toate subnoissal – într-unul din interviurile ea a spus că el a urât să iasă și toate acestea rezultă. Ea nu atârnă lucrurile în dulap și, care este cea mai uimitoare – este chiar dificil de spălat. „Am uitat să renunț la apă!”- actrita admisă.

Lindsay Lohan: se ridică în nas

Toată lumea a încercat să alegeți un nas, dar cineva a crescut în obiceiul, altfel nu se poate spune. Pe Internet puteți găsi multe fotografii ale lui Lindsay, pe care ea se ridică în nas sau își împinge degetele în gură. În astfel de situații, înțelegem că stelele sunt aceleași oameni simpli ca și noi, și le face mai aproape de noi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: