Ca urât! Cei mai mulți credincioși factorii de decizie de politicieni femei

Se pare că machiajul femeilor politicieni – un lucru simplu, este suficient pentru a face un machiaj discret si gata. Indiferent cât de!

Ca urât! Cei mai mulți credincioși factorii de decizie de politicieni femei

Eroina din selecția noastră a reușit să rateze decizia corectă. Dacă lucrați pe o poziție serioasă – aici e un mare antipriferry.

Iulia Timoșenko: nu Umbre tendință

Nu există plângeri cu privire la Aplicarea cremei ton: a ascuns riduri mici și fecale. Dar ce cu umbre? umbre gri perla, cu excepția faptului că nu este în trend, astfel încât, de asemenea, nu se încadrează în arcul de afaceri! Ar fi credincios Iulia Timoșenko să aplice umbre înăbușite.

Hilary Clinton: negru creion – Trădător

În principiu, coafura ar putea fi, de asemenea, stăpânit, dar ne vom concentra pe make-up. Hilary Clinton are ochi extrem de pictat neprofesionist: în focarele de camere negre are o nuanță negru. Și el nu se armonizează deloc cu ruj flagrante. Dacă a existat o umbră nud, ar fi mult mai bine.

Valentina Petrenko: machiaj nu este pentru o întâlnire

Valentina Petrenko știu mai multe nu inițiative legislative, și pentru o coafura ciudat, cu care ea fulgeră la diferite reuniuni. Politica este o pasiune clară pentru nuanțe roz – este nimic, asta e doar săgețile illiterately decisive și umbre luminoase privit mai adecvat la restaurant, și nu în timpul întâlnirii.

Michelle Obama: Barbie Machiaj

Se pare ca Michel Obama a vrut să repete Barbie, altfel cum poate fi explicat dependenta la buze luminoase de culoare roz, gri închis și fumătorii shootere de cărbune? Acest machiaj nu este potrivit pentru cifra socială și politică. Poate că Michelle Obama are nevoie pentru a schimba make-up artist?

Nicole Mininati: indecentă machiaj

Pentru un timp, Nicole Menetti mulțumită lui Silvio Berlusconi a fost deputat, dar se pare că acest rol nu a fost foarte confortabil pentru ea … prea îngrășa buzele și fumuri seducătoare – o opțiune excelentă pentru Instagram, dar nu pentru întâlniri politice. Poate că, dacă Nicole Mininati era parfumat, nu ar fi atât de des obiectul de paparazzi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: