ce e cu fața ei?!: Demi Moore a șocat un nou mod de la show-ul din Paris

Înaltă Săptămâna Modei de la Paris a dat un conținut de șoc neașteptat. Nu, Demi Moore nu a căzut la tocuri înalte și nu a avut loc un alt jaf stele. Newsmaker a devenit schimbat puternic Demi Moore. „Nu este similar cu noi înșine,“ utilizatorii de rețea spun.

Demi Moore încearcă în fiecare an să participe la o săptămână de moda de la Paris. Începe în ianuarie – la spectacole couture, și după ce oferă spectacol de sezon pentru femei. În 2021, ea nu a devenit doar un oaspete, dar ea sa dus pe calea podium.

 ce e cu fața ei?!: Demi Moore a șocat un nou mod de la show-ul din Paris

Dar ce se confruntă?

Actrita in varsta de 58 de ani a mers la podium Fendi și imediat a provocat nedumerire. Ea a apărut în fața publicului într-un costum de mătase, a cărui jacheta a fost orbit cu umeri, în pantaloni largi și cercei Kaffa spectaculoase.

Dar spectatorii nu acorde atenție la lucrurile pe care ea a demonstrat, dar pe fata ei. Prima întrebare a fost: „Ce face fata ei?!„Era clar că actrița a decis, la unele cardinal se schimbă odată cu apariția.

Demi Moore – dulapuri de marfă ale chirurgilor, deci nu există nici o îndoială că avea o operațiune neobișnuită. Acest lucru dovedește faptul că, de ceva timp, steaua a dispărut din rețelele sociale și dacă a apărut, atunci în echipamente: ochelari și mască.

Acum, echipamentul nu mai este necesar și vedem cum se schimbă Demi Moore. Cea mai importantă schimbare a feței – Peakbones. Ea a fost în mod clar ajustată cu ajutorul umpluturilor. Ele arata nenatural. Trebuie remarcat faptul că pielea unei actriță de 58 de ani este de neegalat, probabil și nu atât de mult pentru ea, este important ca să pară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: