Ce face viața prietenului lui Jack și modul în care Titanic – italian Fabrizio

Pentru prima dată, Danny Nucchi a fost observat în filmul „Titanic“ în 1997. A fost un aspect strălucitor! El a jucat infatuat italian Fabrizio – prietenul lui Jack. Fabrizio pe film nu a reușit, de asemenea, să scape – sa înecat. De micul actor este cunoscut, dar să încercăm să-l stabilească.

Ce face viața prietenului lui Jack și modul în care  Titanic  - italian Fabrizio

Cariera unui actor serial

„Titanic” ia dat lui Danny Nucchi să înceapă – după un succes asurzitor, el a făcut o carieră ca actor de serie – el poate fi văzut în „Doctor House”, „mentalist”, „Phostters”. Actorul a trăit cu părinții săi în Italia la 7 ani și apoi s-au mutat în SUA.

Părinții care au pus începutul carierei de actorie Danny. Din copilărie, i-au spus despre importanța turnării – băiatul părinților săi ascultă și a participat la astfel de evenimente.

Mai ales Danny Nucchi își este amintit de rolul lor în „Phosters” – în serie, el apare în drama de familie a cupluului de același sex. A jucat un sergent de poliție, dependența de alcool accidental.

În 2003, Nucchi sa căsătorit cu colegul său pe film „Acesta este un vechi sens”, – câmpul Marshall. Actorul are 2 copii și sunt din diferite relații. Ultima dată când a apărut Nucchi în seria „9-1-1” ca detectiv Rica Romero.

actorul în vârstă de 52 de ani are Instagram – periodic, el stabilește imagini, spune despre cinema – este interesant!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: