Ce mizerie aici este aici! Casnică american Acțiuni de curățare Concept Fly Lady Timp de 15 minute

Cei mai mulți dintre noi pur și simplu nu au timp pentru a face față cu treburile casnice: trebuie să se hrănească copiii, verifica lecțiile, se toarnă flori și mult mai mult. Gospodinele deloc înainte de curățare de zi cu zi, nu are timp și efort.

Marla Silly – american Casnică, a venit cu conceptul de „Fly Lady“, potrivit căreia numai 15 minute ia.

Ce mizerie aici este aici! Casnică american Acțiuni de curățare Concept  Fly Lady  Timp de 15 minute

15 minute pentru fiecare zonă

Nu toate apartamentele mici, este ușor să se spele podelele. Unii trăiesc în case sau apartamente mari, astfel încât uneori o cameră mare, se spală una destul de greu.

Marla a decis să locuințe cota pentru zonele, și fiecare nu mai mult de 15 minute pentru a plăti. Puteți curăța țiglă sau să dezasambleze în dulap. Principalul lucru este că toată activitatea se concentrează în aceeași zonă.

Așa cum explică gospodina, baza de curățare de 15 minute este formarea de obiceiuri și de gestionare a timpului. După câteva săptămâni, timpul de timp, în conformitate cu Marla, fiecare gospodina va învăța cum să eliminați imediat, se concentreze pe ceva unul: de exemplu, la spălare de dulapuri, și va începe să observați detaliile.

femeie americană, de asemenea, recomandă eliminarea tuturor moloz – el colecteaza praf si strange psihologic – liber de lucruri inutile, puteți vedea modul în care gândurile au devenit mai curate. Garla sfătuiește să pună un cronometru pe de curățare – va fi atât de ușor de curățat.

Citește mai mult  Roman pe ecran și în viață: stele care s-au îndrăgostit unul de celălalt la filmare
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: