cel mai mult!: Olga Buzova a venit a doua oară în cartea Recordurilor din Rusia

Olga Buzova – un exemplu pentru mulți. Fata de familie obișnuită se protruded drumul său spre glorie și bogăție. Utilizatorii rețelei sunt încrezători – dacă ea „atarna“ cei care urasc, atunci există ceva în ea … și în timp ce cineva își petrece timpul pentru echitatie Oli și activitățile ei, ea stăpânirea de noi domenii și câștigă o sumă uriașă.

 cel mai mult!: Olga Buzova a venit a doua oară în cartea Recordurilor din Rusia

Cartea Recordurilor din Rusia a decis să includă Olya în lista campionilor săi, dar de ce?

Olga are mai mult de 22 de milioane de abonați – nici o stea internă poate lăuda atât de mult. Fata a făcut un drum lung, iar acum ea este încrezător femeie de afaceri.

Acesta a fost motivul pentru care Olga a inclus în Cartea Recordurilor din Rusia. La 16 octombrie, ea a fost recunoscută ca titular de înregistrare imediat în 2 nominalizări: ca cea mai influentă femeie și blogger cu cel mai impresionant indicator al Follovover în CSI și Rusia.

Olga a adus fanii lui cuvinte sincere de recunoștință, pentru că ei erau cei care au ajutat-o ​​să câștige un rating de prestigiu. Olya a scris în Instagram lui: „Te iubesc toți, 22 de milioane! Tu-mi place o familie! Vă mulțumim tuturor pentru interesul dumneavoastră de viață. mai mult în continuare“.

În detrimentul celor din urmă, nimeni nu se îndoiește chiar!

Citește mai mult  Julia Mihalkov a spus de ce nu se uită la etichetele de preț atunci când alegeți haine
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: