Cele mai ciudate tratamente de înfrumusețare pentru care oamenii erau în stare de ebrietate

Vrei întotdeauna să fie frumos. În orice moment al anului, în orice vreme, la orice vârstă. Iar pentru frumusete oamenii sunt capabili de a merge mai multe victime. În căutarea de atractivitate, mulți bun simț pierde. Și aici nimic nu poate opri, oricare ar fi ciudat și chiar teribil părea celor care înconjoară aceste proceduri „frumusete“.

Din epoca și secolul există puține aici, și, prin urmare, multe dintre faimoasele proceduri a trecut prin secolul și există și așa. Dacă cineva vă oferă o altă metodă inovatoare de întinerire, să aibă grijă de ea cu atenție, nu din antic îndepărtat el vine?

Cele mai ciudate tratamente de înfrumusețare pentru care oamenii erau în stare de ebrietate

Cade de întinerire

Vechii greci și romani, și femei și bărbați au crezut că băile speciale sally va ajuta să devină mai tineri și mai frumos. Esența procedurii a fost că o cantitate considerabilă de crocodili litiere a fost introdus în apă. Pentru a îmbunătăți culoarea pielii, a fost recomandată o rețetă diferită – un gunoi crocodil în cantități mari, a fost amestecat cu noroi umed.

În acest singur schematizate, întregul aristocratul acel moment a fost complet scufundat și a lăsat-o acolo timp de mai multe ore. Accesând „parfumat“ ca nu cumva echipajul respins și apoi, desigur, a atras punctele de vedere și atenția altora. Opțiunea este win-win.

Broaste cu sclipici și strălucire

popularitate pe scară largă în vechiul Arabia utilizat procedura care a fost considerată a fi consolidată pentru păr. Se credea că buclele după acesta să dobândească o strălucire incredibilă și strălucirea. Doamnelor pentru ore scurrying părul lor în urină de cămile. Lichidul a fost colectat în mod specific de beduini în timpul tranzițiilor în deșert, și apoi a vândut-frumusețile.

Citește mai mult  Victoria S Secret concediat lui Angels , și mulți sunt foarte nemulțumiți de înlocuirea lor

albirea Machiaj

Moda pe Belil pentru față și-a prezentat regina Elisabeta primul. Doamnele au încercat să îndeplinească standardul de frumusețe, iar oamenii nu au rămas în urma lor. Fața a fost ales în asemenea măsură încât un început să semene cu o mască de gips. Dar nu pentru a judeca cât de atractivă este, și acest lucru nu este important. Principalul lucru pe care Belil a fost realizat pe baza unui amestec otrăvitor de plumb și oțet. Toată lumea știa despre ea, tratate în mod regulat cu medici ulcere mari pe fata, uneori, a murit de intoxicație cu plumb, dar a continuat persistent la pelviana.

Dieta pentru pierderea în greutate

Acum câteva decenii, un mod foarte periculos pentru pierderea in greutate a fost câștigat în întreaga lume. Linia de jos este că o persoană a băut în mod voluntar pastile cu chisturi parazit. După ceva timp, chisturile transformat în larve, iar cele la persoanele adulte, iar aceste persoane au trăit în interiorul pierde în greutate și pentru suflet drăguț de burdal toate că toate substanțele benefice consumate din organism.

Apoi a fost propus pentru a ridica parazit și să înceapă un alt curs. Unii viermi atins un metru lungime, rănit organele interne. Peste tot în lume, numărul de boli care suferă de boli și demență.

Jos cu exces de păr

Epilarea la începutul secolului trecut nu a fost o procedură de leșin. Femeile pentru a scăpa de vegetație în exces pe corp, corpul lor substituit sub raze X. O astfel de epilarea a avut, de obicei, un rezultat foarte trist – părul a căzut nu numai pe picioare, dar, de asemenea, pe cap, tumorile și înfrângerea de radiații au fost dezvoltate treptat.

Citește mai mult  Tulburare în casă vorbește despre problemele psihologice ascunse. Dar ce?

fard de obraz „live“

Frumusețile iubit frumusețile din toate timpurile. Dar una dintre cele mai frumoase femei din istorie a suferit o povară specială pentru rușine – egiptean. Ea a făcut roșie de bug-uri de argilă și măcinate. Poate că a fost una dintre primele rețete pe care istoricii sunt cunoscute pentru anumite. Și pe urmele lui NifeTiti, mulțimile de secvențe se plimbau de mult timp.

buze rosii

Femeile indiene până când invenția de rujuri au înțeles cât de atractivă buzele roșii. Pentru a atinge un astfel de efect, au trebuit aproape în mod constant să mestece frunzele lui Bethel. Cu pauze pentru cântece și dansuri, desigur.

Bethel nu numai că și-a pictat buzele în culoarea potrivită, dar, de asemenea, a distrus rapid dinții frumuseții și foarte des cauza cancerului cavității.

Îndepărtarea machiajului

Pentru a elimina machiajul uneori nu este suficient. Prin urmare, femeile din vremurile antice au folosit un așternut de păsări în acest scop. În primul rând, a început să se aplice cu un astfel de scop al Geishasului japonez care purtau un strat complet gros de machiaj pe față. Gunoiul bogate în compuși de azot care sunt periculoase pentru piele, și, prin urmare, geishes cu experiență nu mai au posibilitatea de a nu aplica machiaj cu timpul – nu există nici o frumusețe, doar pentru a ascunde yasers pe obraji.

formare facială

Odată ce gropile de pe obraji au fost considerate un semn real de frumusețe, feminitate. Dar cum să fii cei care nu au nimeni? La începutul secolului trecut, decizia a fost găsit – inventat un simulator special, care a fost de două mânere cu un arc strans. Melcii format aproape mecanic. Procedurile au fost foarte dureroase, dar doamnele din suflet au crezut că ar fi că ar ajuta să găsească gropile dorite. Nu a făcut întotdeauna. Mult mai des a existat o leziune a feței asupra fracturilor oaselor faciale.

Citește mai mult  principalul lucru este de a schimba ca o persoană : Anfisa Chekhova a povestit cum a reușit să arate atât de atractiv și fierte

Peruca

Părul lung în Evul Mediu a fost considerat chic și modă la modă. Dar ele stocate astfel nu toată lumea, dar am vrut mai multe. Doamnelor adesea purtau peruci și shigns, lipirea par artificial la propria lor cu ajutorul animalelor Sala. Parfumul a stat încă, și mai ales nu îi plăcea cavaleri chiar și domnii, dar șoareci și șobolani.

Și, prin urmare, peruci preferate de doamna a trebuit să conțină într-o cușcă în care lucrurile au fost îndoite peste noapte, astfel încât acestea nu au primit rozătoare.

După aceea, într-un fel este incomod să se plângă de faptul că este incomod de a dormi în Bigudah, iar ceara epilare ia departe masa de răbdare și prăzi nervii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: