Cele mai multe metode de igienă ridicole că stelele sunt deținute

Toată lumea are propriile lor ciudățenii – stelele nu fac excepție. Jessica Simpson, de exemplu, nu-i place să utilizeze magazin pasta de dinti, si Brad Pitt se spală.

Cele mai multe metode de igienă ridicole că stelele sunt deținute

Poate că metodele de igienă și adevăr mult mai mult decât stins vă puteți imagina. Acest lucru poate fi văzut de exemplu de stele.

Emma Stone

Actrita, nu atât de mult timp în urmă, cu un nou film „Crewla“, plătește o mulțime de atenție la îngrijirea feței, în special curățarea acestuia. Cu toate acestea, instrumentul pe care ea face de curățare poate surprinde – aceasta este sifon. Potrivit actriței, soda curata pielea mai bine decât orice exfoliant.

Cosmeticienilor sfătui să nu se repete peste Emma Stone – din cauza acestui agent agresiv pe fata poate apărea.

Brad Pitt

Acest tip are probleme mari cu duș! Brad Pitt este încrezător că scăldat regulat dăunează sănătății. Potrivit lui, apa este asociat cu bazele de produse cosmetice distruge bariera protectoare a pielii, ceea ce face ca o persoana mai vulnerabile la boli.

Actorul ia un duș nu mai mult de 1 dată pe săptămână, dar pentru a scăpa de sudoare, tampoane cu șervețele umede. Dar el a spălat și își curăță dinții, desigur, în mod regulat.

Leonardo DiCaprio

Ca și colegul său de pe filmul „o dată la Hollywood“, Brad Pitt, actorul rareori ia un duș și baie, pe care fosta sa fata Gisele Bündchen. Leonardo di Caprio nu este leneș – economisește apă, îngrijindu-se pentru viitorul planetei.

În plus, aceasta nu folosește nici deodorant, crede că contribuie sale de utilizare la distrugerea stratului de ozon.

Jessica Simpson

Această actriță nu va face curățarea dinților! Privind la zâmbetul ei orbitor, se pare că Jessica Simpson curăță dinții în mod constant, dar, de fapt, o face de 3 ori pe săptămână. Odată ce a spus că nu-i place când dinții ei erau „alunecos”.

In loc de paste, ea mesteca de multe ori un majorete, folosește ață dentară și spray-uri răcoritoare pentru gura.

Julia Roberts

Ca și Leonardo di Caprio si actrita Brad Pitt Hollywood-ul nu poate să înoate câteva zile. Nu, nu e deloc în Lena – ea protejează resursele planetei și economisește apă.

Se poate doar presupune că mirosul vine de la Julia Roberts – Deodorante, de asemenea, ea nu folosește. Potrivit ei, ea pur și simplu nu-i place ei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: