Celebrități care nu sunt rude, dar, ca două picături de apă

Deloc rar, atunci când membrii unei familii sunt foarte asemănătoare între ele. Mult mai rar sunt cazuri când există absolut unul în celălalt. Oamenii arata ca gemeni. Destul de ciudat, la Hollywood se întâmplă destul de des, acest lucru este demonstrat de această selecție de artiști care pot fi ușor luate pentru frații și surorile de sânge.

Margo Robbie și Jamie Press

Starul din „detașamentului de sinucidere“ și bucuria dezasamblat din seria „Numele meu“ Earl „sunt similare cu gemeni, deși diferența de vârsta ei este la fel de mulți ca treisprezece ani. Margo și Jamie sunt atât de identice ca fanii le confunda de multe ori. Ei chiar a aflat că, dacă pliați jumătate a feței Margo și jumătate a feței Jami, acesta va primi un chip foarte armonios, care aparține aceleiași persoane.

Celebrități care nu sunt rude, dar, ca două picături de apă

Bella Hadid și Karl Bruni Sarkozy

Modelul cel mai solicitat din 2020 și unul dintre „cele mai“ de supermodelele din anii 90 este de asemenea izbitor de asemănătoare, dar există un singur lucru: inamicii Hadid comparat fotografiile modelului de diferiți ani și a ajuns la concluzia că fată în mod deliberat „sculpteaza“ , el însuși în chipul și asemănarea Bruni, chiar și recurgerea la plastic la aspectul de schimbare și de a face similitudine chiar mai evidentă.

Javier Bardem și Jeffrey din Morgan

Soțul Penelope Cruz și Star din seria Walking moarte nu arata ca unul de tip Hollywood general acceptat, ceea ce le face similitudine mult mai uluitor. Aceeași bărbie, aceiași ochi viclean, același zâmbet fermecător … fanii lor sunt cu siguranță fericiți că au două astfel de frumos!

Citește mai mult  5 imagini elegante, cu hanorace: Fondatorii Maneken Brand-a arătat cum să poarte un lucru tendință

Inna Churikova și Iana Ciurikova

Cum să nu mai vorbim de acest cuplu? La urma urmei, legendara actrita si prezentatoare TV nu sunt doar surprinzător de asemănătoare, dar, de asemenea, unul purtat, nu cel mai divizat ultimul nume. Deci, Jan spune că oamenii o întreabă adesea cum face mama ei inna. Fie ca, cum ar fi, susținătorii teoriei conspirației stau pe cont propriu – aceste două rude exact.

Jessica Chestain și Bryce Dallas Howard

Unii oameni spun complet nedrept că toate femeile cu părul roșu sunt ca unii pe alții – dar în cazul lui Bryce și Jessica, în această afirmație există un adevăr!

Katy Perry și Zoei Deschanel

star pop si actrita ar putea juca foarte mult surorile cinema. Este demn de remarcat faptul că Zoe are o soră Emily, care este, de asemenea, o actriță (ea a jucat un rol major în seria populară de televiziune „Bones”), dar nu sunt deloc ca unii pe alții!

Tom Hardy și Logan Marshall Green

Nu vă înșelați: nu sunteți două fotografii diferite ale aceleiași persoane și instantanee ale actorului englez Tom Hardy și colegul său american Logan Marshall Green. Cineva nu ar strica să întreb dacă Papa a plecat la Londra sau Carolina de Sud acum 44 de ani!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: