chic plastic : Daria Moroz a repetat una dintre imaginile lui David Bowie

37 de ani, actrita Daria Moroz știu cum o imagine de amatori extravagantă, care nimeni nu lasa indiferenti. De data aceasta ea a apărut în fața abonaților în Instagram într-o rochie albă și cu o Ascuțiți.

instantaneu proaspete cauzat instantaneu comentarii entuziaste și a primit o mulțime ca.

 chic plastic : Daria Moroz a repetat una dintre imaginile lui David Bowie

Vrăjitoarea și Snow Queen

Pentru noua imagine de Daria Frost, a existat o rochie albă, cu un decolteu la talie, viu ochii nediferențiată și buze. În combinație cu o față selectată și o episcopie, imaginea ei a devenit o referință la popularul rocker-Marcianin Ziggy Stardast – Alter-Ego David Bowie.

În ciuda faptului că fotografiile lui Daria au semnat Bowie Bird, reumplerea încă nu este clar audiența. Care tocmai nu a comparat abonamentele actritei ei imaginea ei! Cineva a scris că arată ca o regină de zăpadă, iar cineva a văzut asemănări cu străinii.

De asemenea, merită remarcat faptul că unul dintre abonați a comentat: „Aveți plastic chic”.

Daria Frost iubește fotografiile neobișnuite și chiar Selfie poate face în stil străin. Principalul lucru pe care toată lumea îi place! Actrita face totul pe inspirație, iar abonații o admiră cu rafale creative.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: