Coaforul de autoapers creează opere reale de artă a pigtailurilor

Trendafilka Kirov – un coafor talentat-stilist din Macedonia. După ce a lucrat de mai mulți ani în specialitate (prin educație este contabil), fata a fost fascinată de coafura și a decis să meargă serios la piscină.

Ea a început să încarce fotografii ale creațiilor sale în Instagram și foarte rapid a devenit vedeta pe Internet: la o altă zi O altă pagină de împletitură (@another_braid) mai mult de 260.000 de abonați, și fiecare fotografie nouă este discutat cu căldură și „mincinoase“ fani.

Coaforul de autoapers creează opere reale de artă a pigtailurilor

Visul lui Rapunzel

Mama a doi copii spune că, pentru prima dată, a devenit interesat de placă în timpul primei sarcini. Apoi sa antrenat pentru ea însăși, iar hobby-ul o asigura foarte mult.

Având amânarea cu ajutorul tutorialelor video pe YouTube, Kirov a decis să recalifice coafura steeistă și foarte recunoscătoare soțului ei pentru sprijinul moral și financiar, datorită căruia a devenit posibilă.

Astăzi, ea este angajată într-un lucru preferat și chiar va ajunge pentru acest premii – în 2019, Trendophille a devenit proprietarul prestigiului Premium # Părți Hair. Și, după cum puteți vedea din aceste fotografii, este meritat!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: