Căsătorit din nou: Mystery hello partid svetlana bondarchuk

Bună ziua Editor! Svetlana Bondarchuk de 51 de ani, fosta soție a actorului și a directorului Fyodor Bondarchuk, se căsătorește din nou! Înainte de nuntă, mireasa s-au adunat prietene la petrecerea de Bachelorette.

Căsătorit din nou:  Mystery  hello partid svetlana bondarchuk

Acest lucru a fost anunțat de Nadezhdz Osolentsev, una dintre prietena invitată și de lungă durată „convingerea celebrării”, în Instagramul său. Judecând după videoclipul publicat, mireasa și oaspeții la glorie au fost jucate în starea Moscovei Bar Leveldv.

Svetlana literalmente strălucea de fericire. Efectul armat o rochie de cocktail cu bretele subtiri, acoperite cu paiete strălucitoare, și coroana strălucitoare pe cap. Acest accesoriu special este dat de un alt prieten apropiat, actriță, regizor și scenarist Fatima Ibragimbova. Bright imagine a adăugat machiaj de Tatiana Skriabina, celebru artist de machiaj, manichiură și „fierbinte“ roșu.

Despre romanul director Serghei Harcenko a lui, în vârstă de 46 de ani de proiecte de design studio Bestinspace design, și un laic leoaică aflat la sfârșitul anului 2018, când au venit împreună la premiera spectacolului „. Tragedia „Apoi încă viitorul soț Ksenia Sobchak Konstantinei Bogomolov. Zvonurile despre căsătoria care vine în dusovka metropolitane a fost mult timp o lungă perioadă de timp, iar acum a confirmat. Se spune că nunta va avea loc la 15 august, sâmbătă, cu toate că nimeni nu confirmă acest lucru încă.

Reamintim: Svetlana a divorțat Fedor Bondarchuk în 2016 după 25 de ani de căsătorie. Cuplul are două copii comune deja adulți: Barbara – 21 de ani și Sergey – 28 de ani. Fiica este aproape întotdeauna în străinătate pentru mărturia medicală – are nevoie de un tratament special și de îngrijire.

Citește mai mult  Anorexie sau armonie?

Sergey are, de asemenea, un copil din relațiile anterioare – fiica lui Yunna șapte ani, cu care viitoarea soție Papa a găsit o limbă comună. Ei petrec mult timp împreună.

Svetlana admite că visează la copiii generali cu iubitul Său. Ea spune că este mai bine dacă este un băiat, deoarece ea este mai clară. Dar fata este, de asemenea, bună, dar puteți și fiul și fiica.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: