Culoarea principală din 2020: Pantone numită culoarea, care va fi cea mai la modă în anul următor

Culoarea Institutului de Cercetare Internațională Pantone În cele din urmă a decis Nuanței principală a 2020 – A devenit „Clasic albastru”. Dacă te uiți la directorul internațional, culoarea la modă ne va fi nevoie descoperite în conformitate cu Codul 19-4052 albastru clasic.

Culoarea principală din 2020: Pantone numită culoarea, care va fi cea mai la modă în anul următor

Reprezentanții institutului se fundamentat alegerea lor prin apel la aceasta sa tentă „de încredere“ „pentru toate timpurile“, care este invariabil eleganta prin simplitate.

Experții l în comparație cu cerul la amurg. Psihologii sunt de acord cu ei, ei cred că albastru clasic dă un sentiment de siguranță și încredere.

Pantone a decis să transforme umbra în experiența multisensor pentru a acoperi mai mulți oameni și pentru a oferi fiecărei ocazii de a experimenta cu albastru. Experții Institutului speră că experiența experimentelor de culoare în 2020 pentru toată lumea va fi interesantă.

Culoarea că starea de spirit pașnică acum este necesară pentru societate, ia în considerare la Institutul Internațional de culoare. Acum, în timpul agitat mondial când încredere și loialitate, un sentiment de încredere în altă parte. Si e Acum, nevoia de mai mult decât albastru clasic niciodată.

În ultimele două decenii, în decembrie în fiecare an, institutul tradițional premii diferite nuante titlu onorific „Culoarea Anului“. Se crede că este alegerea lor, care ar trebui să afecteze designeri de haine, interioare și chiar și pe proiectarea de pachete de diferite produse. Verdict de așteptare în lume la modă.

Culoarea fugace 2019 a fost numit-o nuanță de 16-1546 – „Living Coral“. De asemenea, el nu a fost ales întâmplător: reprezentanții institutului asigurat că „coral viu“ simbolizează „nevoia congenitala de optimism și bucurie speranțe“. Și într-adevăr, lucruri de corali si decoratiuni din acest an au fost pe partea de sus a cererii și în toate tendințele.

Citește mai mult  Dezavantaje ale aspectului care sunt opționale pentru a se ascunde

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: