Cum imagini perfecte pentru Instagram și de ce aveți nevoie pentru a opri compara cu ei

Conținutul articolului
  1. Ușoară
  2. Rakurss
  3. POZIŢIE
  4. Tratament

Suntem obișnuiți că frumusețile și oamenii frumos se uita la pagina Instagram. „Nu am fost niciodată o astfel (IM) mi,“ crezi, uita la aspectul imperfect în oglindă, și într-un fel cade stima de sine.

Cum imagini perfecte pentru Instagram și de ce aveți nevoie pentru a opri compara cu ei

De fapt, nu există un aspect ideal pentru nimeni, doar utilizatorii Instagram au învățat să utilizeze filtre și pozițiile corecte. Să aflăm ce modalități există modalități de a crea fotografii perfecte.

Ușoară

Fotografii au o regulă de aur – trage în fața apusului de soare sau imediat după răsăritul soarelui. De ce? Când soarele nu este atât de strălucitor, accentuează cu exactitate aspectul, dar soarele de dimineață este capabil, dimpotrivă, accentuează toate defectele pielii.

Nu toate bloggeri va aștepta o anumită perioadă de timp, dar ei înșiși înființat surse de lumină pe dispozitivele lor pentru a ascunde ceea ce ei nu fac ca ei.

Rakurss

Ați urmărit cum arată oamenii, făcând autoie? Toată lumea știe cele mai bune partide în sine (în sensul literal!) și fotografiate cu anumite unghiuri. Ridica unghiurile pentru orice persoană – bine, pentru că fețele noastre sunt asimetrice și dacă fața în mișcare pare una, făcând fotografii din diferite părți, puteți arăta ca o persoană diferită.

Există, de asemenea, unghiuri și pentru organism – de exemplu, un picior îndoit, „aspect” genunchi în cadru, arată masiv.

POZIŢIE

Depinde de poziția corectă, are succes la o imagine sau defectă. De exemplu, multe fete, care doresc să ascundă „urechile” pe șolduri, împingeți ușor fesele înapoi și burta este desenată.

Fetele vor să arate mai bine decât este, așa că știu unde să deseneze unde să fie la Eru, dar unde și unde să se ascundă.

Citește mai mult  Dezavantaje ale aspectului care sunt opționale pentru a se ascunde

Tratament

Dacă o persoană te privește cu Instagram cu piele perfect plină, ochi strălucitori și o figură subțire – nu se grăbește să o înregistreze în rândurile idealurilor. Cel mai probabil, el a făcut totul despre ceea ce am spus mai sus + a folosit un filtru.

Procesarea fotografiilor ajută la atingerea efectului perfect, motiv pentru care atât de mulți oameni arată complet diferit în viață.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: