cunoștință de succes: un om de serviciu cu handicap, cu un aspect la Hollywood sa întâlnit fotograful care l-au ajutat la bani collect privind rambursarea datoriei

Yuri – un om de la Ufa, a crescut într-un orfelinat. El are un grup treilea de handicap asociat cu dizabilități mintale. După ce a părăsit zidurile orfelinatului, Yuri a devenit practic un vagabond, dar, din fericire, pe drum era o bunica compassional, care a decis să-l ajute.

Omul a primit un om de serviciu și datorită activității bunica luat o cameră de la stat. Cu toate acestea, au existat și oameni răi pe drum – ei, profitând de neputinței sale, convins să ia credite.

cunoștință de succes: un om de serviciu cu handicap, cu un aspect la Hollywood sa întâlnit fotograful care l-au ajutat la bani collect privind rambursarea datoriei

Întâlnire cu fotograf

În total, un om trebuia să dea o bancă de 500.000, dar un simplu om de serviciu nu are o astfel de bani. Yuri și alte victime au fost ținute în sclavie, dar a reușit să scape. El a făcut zeci de kilometri și a revenit la o bunica buna. Dar datoriile au rămas „agățat“.

Din fericire, omul de serviciu-dezactivat cu aspect hollywoodian a observat un fotograf și a făcut să-l tragă. Roman Philippov sa dovedit a fi nepotul lui Babani – deci Yuri solicită un prieten bun care nu-l lăsa în probleme.

Romanul a postat fotografii din Yuri în blogul său și ia spus o situație dificilă utilizatorilor din rețea. Au fost uimiți de apariția lui Yuri și au început să-l compare cu Matthew Mcconaja și Mads Mikkelsen. Bani la rambursarea împrumuturilor colectate într-o singură zi.

Fotograful, care a ajutat Yuri, și-a exprimat opinia: „Acum lucrează ca un portar și poezii scrie în timpul liber. Și crește flori. Majoritatea oamenilor pur și simplu nu îl observă, dar el nu este de vină în viața lui. Nu suntem toți născuți în condiții favorabile și nu toată lumea are ocazia. Întorcând noroc, se putea întoarce să acopere o revistă reală și nu cea pe care am făcut-o în Photoshop. Bunătatea și puterea Duhului pot invidia fiecare „.

Cu portarul din UFA, chiar a vrut să se întâlnească cu primarul orașului – poate că îl poate ajuta.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: