Decis despre cine va deveni o nouă pictogramă de stil

Consiliul de moda britanic a acceptat decizia oficială de a statutului atribui Noul Supermodelul stil icon Naomi Campbell. Ea va primi statutul dintr-o dată în mod oficial în luna decembrie a acestui an.

Naomi însuși a declarat că consideră că aceasta premiu din cele mai importante din viața sa.

Decis despre cine va deveni o nouă pictogramă de stil

Aderarea Solemnă la noul statut este programată pentru 02 decembrie 2019. Ceremonia va avea loc la Londra Albert Hall.

Naomi Campbell 49 ani, Este una dintre primele din modelele lume-întuneric jupuit, Și timp de mulți ani pe podium a trebuit să lupte literalmente pentru egalitate și egalitate.

În ciuda vârstei, Naomi continuă să participe la spectacole de moda, Ea este una dintre cele mai scumpe modele și solicitate în lume. La petrecere a timpului liber, Naomi este angajat în caritate, conduce un show la televizor.

De asemenea, Naomi Negru este cunoscut ca unul dintre activiștii cei mai străluciți și fermi care luptă pentru drepturile femeilor din întreaga lume.

În plus, modelul cheltuiește o parte considerabilă a comisioanelor sale pentru a ajuta locuitorii din Africa și Migranții, luptele pentru drepturile reprezentanților comunității LGBT.

Anterior, icoanele de tip onorifice de stil au fost premiate prințesa Diana, Marilyn Monroe, Jacqueline Kennedy, Marlene Dietrich, Madonna, Audrey Hepburn. Acest titlu, acordat o singură dată, rămâne cu proprietarul vieții.

Citește mai mult  pantofi pentru femei preferate rus a lovit listele de periculoase
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: