Deja căsătorit! Cele mai frumoase rochii de nunta de film si televiziune.

Nu în zadar apel de la Hollywood „Factory Gree”. El face ca publicul să călătorească și să viseze nu numai datorită parcelelor de picturi, ci și peisajele exotice și costumele de neegalat. Și când vine vorba de rochii de nuntă ale eroinei, puteți fi siguri – fetele le vor discuta pentru totdeauna.

Oferim să aruncăm o privire la selecția celor mai frumoase rochii de filme și televiziune. Ele aparțin unor epoci diferite și sunt făcute în diferite stiluri, dar sunt unite de faptul că sunt toate frumoase și sunt deja legendare.

Deja căsătorit! Cele mai frumoase rochii de nunta de film si televiziune.

„Pe aripile vantului”

Absolut toate hainele lui Scarlett o „Admirație decentă Hara și rochia ei de nuntă nu este o excepție.

Dunon Abbey

Pentru șase sezoane, familia Crowley a reușit să nu joace nici o nuntă, iar fiecare rochie care a apărut pe ecran este frumoasă în felul său. Mai ales inteligent arată brodat cu perle de îmbrăcăminte Lady Rose McCler.

„Sex în orașul mare”

Fanii seriei și cele două filme ulterioare nu s-au recuperat de la rochie pe care Carrie Bradshow a ales o nuntă cu „bărbatul viselor ei”. Crearea Vivien Westwood nu este în mod evident pentru toată lumea, dar într-un anumit chic nu va refuza.

„Patru nunți și o înmormântare“

Rochia de nuntă a heroinei Andy McDaull (și întreaga ceremonie într-un castel scoțian de lux) configurează pe un mod fabulos.

„Tatăl miresei“

Echipamentul lui Elizabeth Taylor în filmul din 1950 (da, filmul din 1991 cu participarea lui Steve Martin și Dian Kitton – Remek) se uită foarte mult la prințesă. Și mătase și perle, și dantelă … ce altceva poti sa visezi?

„Fermecat”

Printesa Giselle pur și simplu nu a putut căsători cu prințul Edward in tinuta „Nezar“!

„Călătoria în America“

Dar rochia nu este pentru printesa, dar pentru aceeași regină. Mai precis, Regina Zamunda.

„Prieteni”

rochie de mireasa fabulos (și care diademă și voal!), În care Rachel Green izbucni în Cafe „Central Perk“ la începutul primei serii de cult sitcom-ul nu a lăsat pe nimeni indiferent – nici Ross Geller, nici milioanele de spectatori care au dorit imediat să se căsătorească în acest costum.

„Dr. Quen, un medic de sex feminin“

După șase ani petrecuți în condițiile rigide din Colorado Springs în Wild West, Mikael Quen merita o ceremonie minunată și o rochie magnific pentru a deveni o regină.

„Century Adalin”

Stilul rochiei Blake Lively este în mod clar de epocă, dar în același timp, oricare ar fi întrebat și la nunta modernă.

„Strank”

Este greu de imaginat chiar și ceea ce este, să fie în trecutul îndepărtat, și să fie forțat să se căsătorească cu un bărbat inconștient pentru a salva viața. Poate că nu e atât de înfricoșător, dacă mirele – Frumos-Highlander Jamie Fraser, iar rochia de mireasa este ca eroina din seria „Strank“.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: