doamnelor cele mai la modă în vârstă solidă – elegant și înțelept

Senzație de gust și stil sau există o femeie sau absent, în principiu,. Și vârsta nu joacă nici un rol. Dar, odată cu vârsta, absența sau prezența unui sentiment de stil devine din ce în ce. Dacă în douăzeci de zile să fie ușor de observat datorită propriilor tineri, atunci în cincizeci de „ascunde” nimic. Și doamne elegante la această vârstă Admirați cu adevărat, Din moment ce sentimentul lor de stil este adevărat, prezent.

Vedeți ce doamne delicioase sunt departe de a ..

Iris Afel (în vârstă de 97 de ani)

Despre această femeie elegantă acum cinci ani filmează un film, care a fost pur și simplu numit „Iris”. Atunci cartea a venit despre ea. În fiecare zi, aproape un milion și jumătate de abonați urmați cu atenție modul în care unul dintre cele mai multe femei neobișnuite din viața lumii.

doamnelor cele mai la modă în vârstă solidă - elegant și înțelept

O femeie care va deveni în curând un secol, posedă un stil individual care nu a reușit să copieze încă. Sub hainele in casa ei, mai multe camere sunt rezervate. Iris întotdeauna aderă la opinia că viața este un lucru destul de trist, așa că de ce să nu vă rugăm costumele lor înconjurătoare? Și adevărul este de ce?

MEI MASK (71 ani)

După cum ați înțeles deja după numele de familie, acest lucru este mama inventator si antreprenor Ilona Mask. Mai – certificat nutriționist și ultima jumătate de secol griji în modelul de afaceri. În ciuda vârstei, ea continuă să fie o față a unor mărci, participă în mod regulat la sesiuni foto pentru luciu, vizite petreceri și evenimente seculare, spectacole de moda. Secretul frumuseții Mei vede în alimentația corectă și rațională.

Citește mai mult  Secretul dimineața veselă: 4 obiceiuri, datorită căreia te vei simți în vesel dimineața și odihnit

Lauren Hatton (în vârstă de 75 de ani)

American poartă rar tocuri înalte, ei nu le-a iubit. În același timp, și fără accesorii cosmetice tradiționale clasice, modelul arata foarte feminin. În fiecare lună Lauren devine câteva fraze care va avea loc pentru reviste despre stil si moda, dar este destul de pretentios – nu este de acord cu toate contractele.

Anna Winters (în vârstă de 69 de ani)

Anna – Personalitate în lumea modei este cunoscut, este actualul editor al revistei Vogue. Și, în plus față de cunoștințe considerabile în jurnalism este încă la modă. Ani, crede ea, nimic, imagine – toate. Și, prin urmare, la ce vârstă nu este de acord să scadă complet în negru și plictisitor, și, de asemenea, rareori poartă genți de mână pentru a nu la boală.

Carmen Delle’orphich (88 de ani)

Această frumusețe pe coperțile revistelor de la 14 ani. Și nu merge nicăieri de la model de afaceri. Vrea să pună o înregistrare, să depășească restul și să meargă la podium în ziua secolului ei. Trebuie remarcat faptul că este deja un titular record al cărții de înregistrări Guinness ca model cu cariera lungă.

Daphny Self (91 de ani)

Briton pe podium este de șapte decenii. Până în prezent, este unul dintre cele mai căutate modele din lume. Părul gri nu interferează cu colecțiile de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte de publicitate cu succes, este unul dintre deținătorii iubiți ai casei de modă Jean-Field Gautier.

Adesea este rugată să prezinte spectacole de modă și aceasta este o sarcină foarte responsabilă. Într-una din aceste apeluri, Daphni a apărut într-o rochie de mireasă luxoasă. Ea creste de patru nepotul.

Citește mai mult  din avantajele - salariu bun, de la minusuri - te simți gosti : Fiica Zavorotnyuk a spus despre viața în America

Jane Fonda (81 de ani)

American Beauty, scriitorul este considerat pe bună dreptate o pictogramă de stil. figura ei și în astfel de ani, aproape fără cusur, și, prin urmare, rămâne în modelul cererii și actriță. Poate că nu există nici o altă astfel de femeie, care într-o astfel de simplă vârstă nu ar timid pentru a intra în leopard și să poarte salopete aldine.

Helen Mirren (73 de ani)

Singurul lucru pe care iubirile HELEN pentru a decora. Aproape că nu le poartă, dar fără ei se dovedește a arata spectaculos și feminin. Un model mare greșeală consideră plictisitor tinutele monofonice. Și, prin urmare, ea stă întotdeauna pentru experimente nebun în haine.

Vera Wong (70 ani)

Vera este un creator celebru de rochii de mireasa. Dar simțul ei de stil și gust nu este limitat la rochii de mireasa. Ea și se arată foarte eficient și de multe ori prezinta o figură excelentă în mini pantaloni scurți.

Svetlana Svetlynaya (în vârstă de 79 de ani)

Femeia numai în limba rusă această listă nu este încă inferior titlul de sex Simbol ecran. Pasiunea ei – pălării, broșe și tot felul de accesorii luminoase. Și astăzi ea își permite un mini-bold, arătând toate aceleași picioare zvelte, care a cucerit toată populația masculină a URSS în filmul „mână Diamond“.

Regina Elisabeta a II (93 de ani)

Are britanic Regina are propriul său simț al stilului, este greu de spus, pentru că întregul personal al stiliști și couturiers lucrează cu ea, care a crezut că imaginea monarhului de operațiuni la cel mai mic detaliu. Fiecare regina tinuta – strict, modest, nu contrazice codul vestimentar palat, și în același timp, fiecare – aproape opera de artă.

Citește mai mult  Istoricii a dezvăluit secretele de frumusețe Jacqueline Kennedy

Sophie Loren (84 de ani)

Sophie nu a pierdut atracții. Ca și înainte, ea iubește neckline, eșarfe de col uterin. Ea continuă să filmeze, iar fiecare dintre imaginea ei este plină de senzualitate si feminitate. Ținutele ea întotdeauna vine și preia ea însăși.

Dian Kiton (73 ani)

Actrița creează imagini atât de curajos încât orice pensionar-aceeași vârstă din Rusia se va transforma în stare de șoc. Dar nu Kiton fani. Ea preia pălării, adoră pantaloni bărbați și pantofi de masive grosiere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: