Două clicuri: Specialiștii din Belarus a creat o rețea neuronală inteligentă de recunoaștere de îmbrăcăminte

În Belarus a creat Revoluționară pentru lumea modei neuronale, capabil să înțeleagă ceea ce este purtat pe o persoană și în cazul în care puteți cumpăra sau comanda identice sau similare. Și acum este ușor de a crea imagini individuale de pe străinii afectate.

De exemplu, la televizor sau pe stradă ați văzut o femeie într-o rochie frumoasă și ați vrut același lucru sau similar. Doar sugerați un smartphone sau o cameră de comprimat și să faceți o fotografie.

Două clicuri: Specialiștii din Belarus a creat o rețea neuronală inteligentă de recunoaștere de îmbrăcăminte

Această imagine este încărcată în nevrallet și după câteva secunde, o listă de magazine, site-uri cu prețuri pentru aceeași rochie va apărea pe ecran și dacă nu există loc pentru același lucru, programul va oferi din nou opțiuni similare pentru costume cu locul unde sunt vândute și prețurile pentru ei.

Prima aplicație pilot de proiect este deja în funcțiune. Designerii și designerii de modă extrem de apreciați ai întregii lumi, pe măsură ce programul, în afară de cumpărături, pot oferi câteva sfaturi despre ce pantofi, de exemplu, va fi mai potrivit pentru rochia pe care o căutați.

Sfaturile neuronale sunt destul de sensibile și valoroase, stilistii consideră că ei nu contrazic canoane de modă și tendință. Dar alegerea rămâne pentru roboți, ci pentru oameni.

In timp ce neurallet ajută doar la întrebările de la haine și încălțăminte Găsirea. Dar în curând dezvoltatorii intenționează să-l învețe să caute mobilier, gadget-uri, mașini și chiar produse alimentare.

Ideea belaruși a primit primul loc la expoziția internațională de IT noutăți a avut loc la Barcelona.

Citește mai mult  producătorii de produse cosmetice este profitabilă, astfel încât să soarmă capul în fiecare zi și : Hairdresser american a spus cât de des trebuie să-ți speli capul
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: