Dr. Beauty plâns utilizatorilor rețelei pe faptul că munca ei nu este luată în serios din cauza aspectului luminos

în vârstă de 30 de ani, fata – Medina Culver, în vârstă de 8 ani, a studiat pentru un medic, și în tot acest timp a auzit ridiculizare în partea lui. Ea a fost spus: „Ești prea bun pentru a fi un medic“. Cu toate acestea, fata nu a refuzat visul lui, în plus, ea a devenit un medic de succes, iar acum inspiră multe dintre realizările lor.

Medina are o pagină în Instagram, în cazul în care acesta este împărțit cu utilizatorii cu viața de zi cu zi.

Dr. Beauty plâns utilizatorilor rețelei pe faptul că munca ei nu este luată în serios din cauza aspectului luminos

„Femeile frumoase pot fi ceva mai mare decât o față atractivă“, spune Kulver abonaților săi, cu care este dificil să nu sunt de acord

Până în prezent, mulți cred în mod eronat că multe fete frumoase – plimbare pe podium sau pot constitui în fața camerei. După cum Medina Culver scrie în Instagram: „Putem fi experți rece!“Cu care mulți dintre abonații ei au fost de acord.

„Când îmi spun că sunt prea bun pentru activitatea mea, răspund la acel ambițios și harnic, pentru a-mi încorpora visele la viață”, împărtășește Medina.

Ea a adăugat, de asemenea, că el a iubit să pună pe cameră și să se urmărească, dar ar putea fi combinat cu faptul că își îndeplinește perfect munca. Ea a declarat: „Sunt mândru că lucrez ca doctor!»Mulți au sprijinit fata.

Medina nu-i pasă deloc, cine și ce vorbește despre ea, energia ei preferă să direcționeze într-un canal mai productiv, de exemplu, să se angajeze în munca preferată și să perceapă abonații cu optimism.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: