Ea a ridicat găinile: o fată din sat a câștigat un milion de fani din întreaga lume

Sommer american Ray, fără îndoială, este spectaculos, astfel încât ea a atras rapid atenția agenților model și utilizatori Instagram. Ray nu a fost născut într-o familie bogată, dar aceasta nu a împiedicat-o să devină celebru și să devină un model de. Ea a primit chiar titlul în jurnal titlul ca „nu un model obișnuit în Instagram”.

Ea a ridicat găinile: o fată din sat a câștigat un milion de fani din întreaga lume

Cariera modelului a început chiar pe fermă

Sora lui Sommer știe cum să fotografieze bine și a sugerat Ray să se prezinte. După filmare Fata a publicat fotografii frumoase în Instagram, în cazul în care Ray a fost observat și la invitat la Los Angeles. În momentul în care are mai mult de 25,5 milioane de abonați.

„Am crescut în pustie în Colorado. Am crescut de kernel! Și trebuie să spun că am făcut-o bine … Sunt o fată adevărată a satului, nu falsă „, spune Sommer.

Cu sora sa, frumosul american a devenit recunoscut și a început să acționeze pentru publicațiile americane. În curând, numărul de abonați a început să crească ca pe drojdie și acum este o față recunoscută. Urmasii lui Ray îl iubesc pentru frumusețe naturală, ambitiune și, desigur, pentru fotografii luminoase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: