El a văzut lumea altfel: Fashion fotograf Peter Lindberg a murit

Omul care a creat imagini magice ale super-modele. El a stat pe cealaltă parte a camerei, și, prin urmare, el știa câteva despre el, dar în lumea modei numele său a însemnat mult. La vârsta de 74 de ani, a murit fotograf german Peter Lindberg. Acest lucru a fost raportat de mass-media cu referire la pagina de fotograf pe rețeaua socială. Cauzele morții lui Petru nu sunt raportate.

A fost un fotograf favorit Naomi Campbell, Linda Evagngelists, Kate Moss și Natalia Vodyanova. Și toate pentru că nimeni ca el, nu a știut cum să vedeți imagini de femei atât de uimitor și non-standard.

El a văzut lumea altfel: Fashion fotograf Peter Lindberg a murit

Invitați Petru să lucreze la proiect considerat a fi o mare onoare a unor astfel de designeri de moda precum Karl Lagerfeld si Giorgio Armani.

Petru sa născut în Polonia în 1944, a crescut în Germania. Din copilărie, întins la frumos – Lecții de desen și școală de artă vizitate. Dragostea pentru fotografie sa trezit în ea în 1971, iar apoi a decis să-și încerce mâna la modă și la profesia – fotograful publicitar.

Soarta a ordonat astfel încât în ​​1978 a fost forțat să se mute la Paris, iar capitala modei nu la lăsat o alegere – a fost strâns de lumea modei. El a îndepărtat Nastasya Kinsky și Hristos Tarlington, Cindy Crawford și Stephanie Seymour, Tatyana Sorokko și Isabella Rossellini. Una dintre cele mai de succes sesiuni a lucrat cu Olga Rodionova rusă pentru imaginile Muzeului Pushkin.

Snapshot-urile sale au fost publicate în cele mai bune reviste din lume – Bazarul Harper, Vogue, Fair de Vanity, Rolling Stone.

Experții de modă sunt încrezători că a fost format Petru în nouăzeci Fenomenul „supermodels”. Înainte de fotografiile sale, modelul era angajați obișnuiți, iar vederea lui prin lentilă le-a transformat în icoanele de stil.

În viața lui Petru a fost diferită – a petrecut noaptea pe străzi, a călătorit de avostop în Europa, a iubit droguri. Mai târziu a mărturisit că această perioadă a vieții sale la forțat să revizuiască foarte mult, să se simtă ca o altă persoană.

Până la sfârșitul zilelor sale, Petru a considerat datoria reprezintă frumusețea a ceea ce este, Fără ierburi. El a fost un susținător al realismului. Dar, în primul rând, nu am pus date externe, ci spiritualitatea și individualitatea fiecărei femei, care s-au dovedit a fi în fața lentilului său.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: