El este străin, el este rău: femeia rusă a tradus 3 milioane de ruble cu un schurist de la un site de dating. Gândire – dragoste

Dragostea este un lucru serios! Ea forțează să facă acte nebunești și să facă ceea ce în starea obișnuită nu ar putea. Aici, un rezident al lui Barnaul sa îndrăgostit atât de mult încât a decis să-i dea banii iubiți de la site-ul de dating.

Femeia nu a văzut-o nici măcar în realitate. Comunicarea a avut loc online. Dar de ce a decis cu privire la un astfel de act de creștere?

El este străin, el este rău: femeia rusă a tradus 3 milioane de ruble cu un schurist de la un site de dating. Gândire - dragoste

„Am nevoie de bani pentru livrarea echipamentelor,“ a permis accesul iubit cu rus

O femeie în vârstă de 47 de ani de la Barnaul pare că ea a cunoscut o iubesc! O nouă cunoștință l-a prezentat-o ​​ca un soldat dintr-o armată străină.

După instalarea contactului și cauzate de încredere, el a împărtășit cu femeia din Rusia cu privire la problemele sale: „Am nevoie de un milion de lire sterline 250000 pentru livrarea de echipament medical“. Muncitorul de la rețea a întrebat femeia rus naiv să creeze un cont pe numele său, în cazul în care puteți lista suma totală, după care ar putea elimina.

Într-adevăr, banii au venit. Femeia a primit o confirmare pe e-mail. Potrivit Scherist (așa cum sa dovedit mai târziu), 5,800 sterline (aproximativ 580.000 de ruble) ar trebui să fie tradus pentru a elimina acești bani (aproximativ 580.000 de ruble) în contul angajatului rus Bank.

Dragostea în imaginea armatei nu au nici îndoiască de cinstea lui. Ea a făcut tot ce a spus, de asemenea, și a plătit o taxă de 2 milioane de 340.000 de ruble. Dacă nu intra în detalii, ea a petrecut aproximativ 3,000,000 de ruble.

Abia după ce a primit treia scrisoare, ea a dat seama că povestea despre dragoste fericit, nu a fost de a deveni realitate – iubitul ei de la rețea nu a fost altul decât un platine obișnuit! Pentru acest fapt, a fost inițiat un dosar penal, penal caută. Fii atent la care comunica cu rețeaua!

Citește mai mult  parte : Julia Volkova din Tattoo a efectuat un nou cântec în Superstar! Revenire
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: