Emma Watson va părăsi filmul. Ceea ce a împins actrița la această decizie?

Toată lumea îl cunosc pe Emma Watson prin rolul lui Hermione în Harry Potter. Ea a devenit faimoasă când avea doar 9 ani. Apoi, fetița din provincia Marii Britanii doar a jucat în producții școlare și chiar nu au putut visa de glorie.

Dar Emma a primit rolul Hermione din Harry Potter, după care a devenit una dintre cele mai de succes actrite de recunoscut și. După ce primul film a primit ratinguri ridicate, basmul a continuat, iar Emma a jucat în toate părțile filmului.

Dar se pare că, acum suntem puțin probabil să vedem Emma Watson în filme. Alte planuri de actriță de 30 de ani.

Emma Watson va părăsi filmul. Ceea ce a împins actrița la această decizie?

Rolurile de succes, după „Harry Potter“

Ultima parte a lui Harry Potter a fost eliminată acum 10 ani, se numește „Harry Potter și Hallownows: Partea a II-a”. După filmare, actorii împrăștiate, care este în cazul în care urmează să fie filmat în alte proiecte, iar Emma nu este o excepție.

Nu se temea să se încerce în diferite roluri noi. Eliminat de la directori independenți și chiar a devenit o prințesă Disney în filmul „Frumusețea și fiara”.

Ultimul film Emma a devenit „femei mici”, lansat pe ecrane în 2019. De atunci, Emma nu a semnat un contract cu niciun proiect. Judecând după versiunea oficială, Emma nu mai vrea să fie filmat în cinema și intenționează să dedice timpul său Leo Robinton, cu care sa căsătorit a fost căsătorit timp de 2 ani.

Colegii spus că Emma era dificil să aibă un rol în „femei mici“, dar nimeni nu știe exact ce a fost în timpul perioadei de fotografiere în viața actriței. După filmare, ea nu merge chiar la un tur de presă cu colegii. Poate că Emma Watson are scopuri noi – ea vrea să aibă copii. Cine stie, poate, actrița este obosit de viață seculară sau pur și simplu a decis să ia o pauză.

Citește mai mult  Fără lacrimi nu veți vedea: experții numiți cele 5 cele mai ridicole stele îmbrăcate ale popului rus
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: