Este posibil să tăiați singur un bărbat: povesti 5 femei care au condus tovarășii lor la succes

Nimeni nu va argumenta că fiecare femeie fericită merită un om puternic. Dar aici este afirmația că o femeie poate „face un om de la ceea ce a fost“, pentru o lungă perioadă de timp a fost pusă la îndoială, deși în termeni generali și a fost destul de evident că Pentru fiecare om undeva câștigător pe lateral, în spatele lui se profilează o figură feminină.

Jurnaliștii, ceea ce duce cronicile seculare, verificate biografiile cei mai mulți oameni de succes și au găsit cinci exemple luminoase de ceea ce femeie înțeleaptă sub puterea de a tăia din pântecele mamei și cel care pierde eroului foarte real.

Este posibil să tăiați singur un bărbat: povesti 5 femei care au condus tovarășii lor la succes

Deborra Is Ferrnes și Hugh Jackman

Jackman nu susține și nu neagă faptul că Deborre este deținută de cariera. Când romanul lor a început, ea a fost deja o actriță populară, și nimeni nu știa nimic despre Hugh. Deborra a fost mai în vârstă de 13 ani, dar cuplul încă am căsătorit și cariera Jackman a crescut.

Deborra sa promovat un actor novice și l-au oferit regizori, producători. Și ea a reușit să convingă pe toți că acest tip poate fi încredințată chiar rolurile principale. Justiție să se constate că Hugh nu a lăsat.

Sharon și Ozzy Osbourne

Sharon a fost un manager cu experiență și celebru printre muzicieni. Și Ozzy a primit un refuz peste tot, ori de câte ori a aplicat cu creațiile sale muzicale. Femeia a crezut mai întâi în el, a început să-l relaxați în mod activ, și numai atunci, când numele lui Ozzy a devenit recunoscut, el sa căsătorit.

Cu un mâner mare de timp de un manager cu experiență, ea a condus de toate problemele vieții de familie, și, în curând iubitor de libertate, Ozzy răsculat, căsătoria lor nu a fost fericit. Dar despărțirea nu mai putea fi ales gloria mondială a muzicianului, pe care a organizat un soț.

Victoria și David Beckham

Victoria este în măsură să insiste asupra lui. Știe cum să argumenteze și să convingă. Era ea, care a forțat literalmente un soț de odihnă să se mute în SUA. Numai după țărmurile cețoase ale Marii Britanii au rămas mult în urmă, contracte a căzut pe David, el a devenit o stea adevărată.

Daria Zhukova și Roman Abramovici

Abramovici a fost întotdeauna renumită pentru milioanele sale, dar pentru cei mai mulți oameni din lume, a fost un „urs rusesc“, care nu avea farmec, educație, tact. A fost soția lui Dasha a făcut din burlac cotit al unui om laic, el a schimbat complet imaginea și a devenit un oaspete de bun venit la orice rundă seculară.

Naomi Campbell și Vladislav Doronin

Când frumusețea neagră întâlnit rus, el a avut nici o influență mare în lumea afacerilor, deși el a încercat cu sinceritate să se facă. Să relațiile au fost, în general, de scurtă durată, dar Naomi pur și simplu nu a putut permite din satelit ei să fie un ratat.

Ea la prezentat oamenii potriviți, și Business Doronina sa dus la întinderea operațională a Angliei și SUA.

Dacă încă mai cred că s-au căsătorit un ratat, de data aceasta pentru a începe cu propria dezvoltare. Atingerea înălțimi lui, vă va forța partenerul să ajungă.

Există o altă opțiune – el nu vrea să crească, și apoi o altă persoană va fi sigur de a apărea lângă tine, care va fi necesar.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: