Experți numit 8 greseli comune in coafuri care fac femeile în vârstă de modă și se adaugă vârsta

De multe ori femeile devin ostatici ai o imagine. Ei fac aceeasi coafura, având în vedere că o dată și pentru totdeauna a găsit propriul stil, ei fac același eșantion de pe aceeași parte, și chiar du-te la coafor același lucru, temându-se ceva de schimbare. Și complet în zadar, spun expertii.

Multe elemente sunt coafuri femei fac de modă veche și chiar să le adăugați vizual de vârstă. Astfel de erori numărate exact opt.

Experți numit 8 greseli comune in coafuri care fac femeile în vârstă de modă și se adaugă vârsta

1. structuri statice voluminoși pe cap

Multe femei de-a lungul anilor acopere părul lor. Alegeți fixare mai precisă, având în vedere că stivuire static este cheia principală pentru imaginea lor de succes. Tendințele s-au schimbat, iar acum doamnele de la orice vârstă este mai bine pentru a alege opțiunile la care pozarea nu arata ca la fel de stil. Coafura ar trebui să fie ușoară, fără griji, dacă este posibil, este mai bine să faceți fără volum. Această regulă este valabilă pentru părul dizolvat și pentru părul colectat.

2. Cu atât mai bine cu atât mai bine

Astăzi, potrivit experților, nu există nici o tendință pe o lungime a părului prea mare. Curentul este considerat lungimea fie deasupra umerilor, fie maxim la lame.

3. Bang-urile ar trebui să fie drepte

Mulți au încă un șir de breton, fără a lua în considerare că nici un deceniu nu a trecut deja de la sfârșitul universității. Acum în bangs oblic de modă și breton pentru alungire. Bangdele aliniate dau Visual Extra 5 sau mai mult.

4. Kudri trebuie să fie fixat

Dacă faceți Kudri, atunci nu trebuie să le acoperiți cu lac sau să aplicați mousse. Firele crocante vor trebui cu siguranță să fie mobile, lumină, în vânt că nu ar trebui să fie tensionate în ghiveci diferite ghiduri, dar ar trebui să se dezvolte. Dacă există o nevoie de fixare, în cazul în care, fără mijloace de stabilire, bucle cad repede, stilistii recomanda să aplice mijloace moderne de styling, care ajuta pentru a obține efectul de luminozitate.

Citește mai mult  Baranovskaja încercați pe imaginea de amanta fermei într-o rochie în 15 000 de ruble

5. Este necesară Eșantionul

probors dreapta și din stânga – secolul trecut, stiliști ia în considerare. Astăzi, proba în centru este preferată în general. El este de a face față mult mai mulți oameni decât pare la prima vedere. Dar trebuie amintit că probele centrale accentuează întotdeauna problemele simetria feței în cazul în care acestea sunt.

De asemenea, trebuie să acorde o atenție faptului că observați, de obicei, o asimetrie ușoară, iar altele nu-l vezi. În cazul în care nu funcționează cu suprataxa lateral, apoi pentru opțiuni cu parul liber, ar trebui să alegeți probor puternic deplasată.

6. Urechile trebuie să acopere

Shy urechile, chiar dacă formele lor nu sunt perfecte, nu, sunt sigur de masterat. Și în sezonul curent, urechile de lipire sunt, în general, o scânteie de modă, astfel încât să le deschideți cu îndrăzneală, arată, faceți coafuri mari și combustați părul pentru urechi.

7. Coada este o coafura de casa

Acum, părul colectat în coadă este o tendință necondiționată. Dacă sunteți tineri, nu ezitați să faceți o coadă. Dacă nu sunteți și tineri, faceți-o, dar evitați simultan Nosha, care adaugă vârsta.

opt. Elastic și de păr – afacerea tinerilor

Nu este adevarat. Doamnelor de orice vârstă pot folosi părul și jantele, benzi de cauciuc. În același timp, nu este necesar să se modifice – guma poate fi diferită, și invizibilă, contrar numelui, nu trebuie neapărat să fie invizibili. De la invizibil, puteți crea cifre și linii abstracte care vor fi o decorare independentă.

În general, conceptul de coafuri pentru muncă sau sărbătoare a suferit schimbări semnificative.

Este important acum să aibă un stil care nu frumos, ci un rid sănătos, și de aceea ar trebui să se acorde mai multă atenție femeilor Este problemele de recuperare a părului, mai degrabă decât forma lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: