Experții și stelele au făcut o alegere: numită cele mai moderne ochelari de soare din această vară

Este greu de spus cine și cine dictează tendințele modei – vedete stilisti sau stilisti. Mai degrabă, acționează în tandem și ceea ce încep să poarte unele, cu atenție și cu atenție și să ia în funcțiune celălalt. Cu imaginile, femeile celebre adesea „au ratat”, dar doar un singur element poate salva totul și face o doamnă elegantă.

Un astfel de detaliu de economisire sunt Ochelari de soare.

Experții și stelele au făcut o alegere: numită cele mai moderne ochelari de soare din această vară

Ochelarii selectați în mod corespunzător vor ajuta la evidențierea fețelor lor, ascundeți unele defecte și asimetrie, vor da o femeie că cel mai cunoscut „evidențiere” și „enigmă”, la care doamnele caută în orice moment.

În această vară, experții de modă și stele în opiniile nu s-au dizolvat – la vârful popularității ochelari înguste, cu ochii abia acoperiți.

Acum un an a fost în ochelari de caramel de moda cu o jantă în culoarea sticlei, acum totul sa schimbat. Ochelarii înguste sunt o tendință în stil retro, toate acestea au fost deja deja întâmplă și în conformitate cu legile scalei de timp, a fost chiar acum. Ultima pata de popularitate ochelari înguste experimentau la începutul „zero“.

Unul dintre primele din acest sezon a fost urmat de ochelari de soare Rihanna. Ea le-a finalizat o rochie de la Christian Dior și a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai elegante specialități într-o astfel de gauză.

Aparent, mi-a plăcut Rihanna în sine și ea a decis să încerce din nou, adăugând o mini-rochie și o jachetă de la Tomford.

nu a rămas în acest sezon deoparte și frumusețe surorile Hadid. Jiji si Bella au astfel de ochelari de aplicat nu numai la locul de muncă, dar, de asemenea, în vacanță. Bella chiar a mărturisit într-o mare dragoste tocmai la punctele înguste și a declarat că ea nu a făcut-o parte cu ei la petrecere a timpului liber.

Citește mai mult  Zâmbește un milion: câți bani a plătit frumuseți celebre pentru dinții lor

Rușii, de asemenea, a decis să nu rămână în urmă, și cu entuziasm a început să poarte ochelari înguste de Soare. Anna Sedokova Calatoreste mult, cu ușurință ia noi tendinte de moda. Ochelari de vedere, ea a decis să încerce pentru fotografierea în „Chantaram“ video.

Famous blogger Ida Galich M-am dus pe urmele Ceboribriti și, de asemenea, pus pe ochelari înguste la modă. Acesta sa dovedit a fi modelat, elegant și interesant.

Nu a fost lăsat deoparte și Regina Todorenko. Fostul star „Eagle și Ristika“, iar acum tânăra mămică, eliminat în mod activ, lucrează la televizor și nu uitați să călătorească de suflet, cum îi place să o facă. Ochelari îngust de Regina completat recent imaginea sa plajă într-un costum de baie.

şi cântăreț Svetlana Loboda În general, nu se rupe cu un astfel de accesoriu. Ea iubește ochelari înguste, cu toată inima ta și adesea pune pe ele și în vacanță, și pe scenă.

Stylist-imijmeker Irina Picătură a raportat că ochelari înguste La o mai mare măsură, femeile cu ovale rotunde sau pătrate de persoane, compensează perfect și trageți vizual feței.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: